Kérjük jelentkezz be!

Teljes játékaink

Ebbe a topicba várjuk kérdéseiteket teljes játékainkkal kapcsolatban. Pár szabály:

  • A Kódbeváltás tudástárban szerepelnek a teljes játékok kódbeváltásával kapcsolatban gyakran ismételt kérdések, és azok válaszai. Érdemes elolvasni, mielőtt billentyűzetet ragadsz!
  • Mindig olvass vissza, hátha már valaki feltette ugyanazt a kérdést, és mások megválaszolták már. Ne kelljen mindenre tucatnyiszor válaszolni.
  • Végigjátszásokat, tippeket más topicokban keressetek! Ez a hely a technikai problémákat igyekszik orvosolni (nem indul, nem jó a kód, fekete a kép, stb.), úgyhogy csak akkor írj, ha valamilyen hasonló jellegű problémád adódott!
#768395 Vlad_Stalker 2017. április. 21. 07:38
Vlad_Stalker
Bogyókák a Deathtrappel olyan gondom van, hogy a főmenüben kiírja, hogy nincs hang és abajgassam a dxredistet. Akármit csináltam ez a probléma nem múlt el. Áttúrtam a fórumtémákat is, ahol a készítők már évek óta tudnak a problémáról, de csak annyit tudtak javasolni úgy konkrétan mindenkinek, hogy rakják fel a windows frissítéseket, még az opcionálisakat is. Esetleg létezik valami más, egyszerűbb megoldás?
A világ is mocskos, én is mocskos vagyok, és remény sincs arra, hogy bármelyik valaha is megtisztuljon.
#768394 sas32 2017. április. 20. 20:57
sas32
#768393 :: Rigel (2017. április. 20. 20:28)
Ahogy az az újság címlapján is írva van: "Steames teljes játék". Azaz a Steam rendszeréből lehet letölteni, miután az itt megkapott kódot beírod a Steam-kliensbe. A Steam weboldalán letöltheted a kliens telepítőjét, amit futass le, majd miután először elindult a kliensprogram készíts egy steam-fiókot. Figyelem! Ha van már steam-fiókod (ez esetben nagyon furcsa a fenti kérdésed), akkor használd azt és még véletlenül se csinálj újat. És ugyanez a másik oldalról: a különböző steames játékokhoz nehogy mindig új steam-fiókokat nyissál, mindig ugyanazt az egyet használd, abba regisztráld be a játék-kulcsokat. Ja, és ne felejtsd el se a fiókhoz megadott felhasználónevet, jelszót, se azt az e-mail címet, amin keresztül a Steam tartja veled a kapcsolatot probléma esetén. (Pl. elfelejtett jelszó helyett újat küld, meg ilyesmi.) Ja, és a 3 újságos csomagban szereplő másik két játékmellélet is a Steam-en aktiválható. Ahogy az előbb is írtam: ugyanabba az egy steam-fiókba!
Sikerült!

Köszönöm a segítséget, szép estét.
#768393 Rigel Moderátor 2017. április. 20. 20:28
Rigel
#768392 :: sas32 (2017. április. 20. 20:14)
Sziasztok most vettem a postán egy 3-as újság csomagot. Aminek egyik teljes játéka: Sniper: Ghost Warrior a kód sikeres beváltása meg volt. A kérdésem hogy jutok a játékhoz? Honnan tudom letölteni? Köszönöm a segítséget.
Ahogy az az újság címlapján is írva van: "Steames teljes játék".
Azaz a Steam rendszeréből lehet letölteni, miután az itt megkapott kódot beírod a Steam-kliensbe.

A Steam weboldalán letöltheted a kliens telepítőjét, amit futass le, majd miután először elindult a kliensprogram készíts egy steam-fiókot.
Figyelem! Ha van már steam-fiókod (ez esetben nagyon furcsa a fenti kérdésed), akkor használd azt és még véletlenül se csinálj újat. És ugyanez a másik oldalról: a különböző steames játékokhoz nehogy mindig új steam-fiókokat nyissál, mindig ugyanazt az egyet használd, abba regisztráld be a játék-kulcsokat.

Ja, és ne felejtsd el se a fiókhoz megadott felhasználónevet, jelszót, se azt az e-mail címet, amin keresztül a Steam tartja veled a kapcsolatot probléma esetén. (Pl. elfelejtett jelszó helyett újat küld, meg ilyesmi.)

Ja, és a 3 újságos csomagban szereplő másik két játékmellélet is a Steam-en aktiválható. Ahogy az előbb is írtam: ugyanabba az egy steam-fiókba!
#768392 sas32 2017. április. 20. 20:14
sas32
Sziasztok most vettem a postán egy 3-as újság csomagot. Aminek egyik teljes játéka: Sniper: Ghost Warrior a kód sikeres beváltása meg volt. A kérdésem hogy jutok a játékhoz? Honnan tudom letölteni?
Köszönöm a segítséget.
#768369 Rigel Moderátor 2017. április. 17. 16:15
Rigel
#768368 :: Star59 (2017. április. 17. 14:17)
Üdvözletem. Volna egy kérdésem:a steam-s teljes játékok kódjait(steamen aktiválandó kód), hogy az el lehessen cserélni vagy ajándékozni? A választ előre is köszönöm és bocsánat ha rossz helyen tettem fel a kérdést.
Azt csinálsz a steam-kóddal, amit akarsz. Akár a doboz belső oldalára ragasztott matricán volt, akár itt a "Kódbeváltás" menüpontban szerezted meg, miután megvan a kód (ÉS MÉG NEM HASZNÁLTAD!) annak ajándékozod, akinek akarod, azzal cseréled el, akivel akarod. Van erre egy külön fórumtéma itt is.

Figyelj oda, hogy biztosan fel nem használt steam-kódot tervezel-e továbbadni, és cserénél legyél nagyon körültekintő hogy kivel és hogyan bonyolítjátok le a cserét, nehogy becsapjanak téged.
#768368 Star59 2017. április. 17. 14:17
Star59
#768355 :: Rigel (2017. április. 16. 19:40)
A szokásos probléma. Már megint... A szóban forgó játék nem a PC Guru játékmelléklete, hanem egy, a 2015 decemberi "dobozosjáték" akcióból. A "dobozosjáték" akciók totálisan más rendszer, mint a játékmelléklet! Ekkor ugyanis egy magyar forgalmazó (ez esetben a Cenega Hungary Kft.) egy raklapnyi dobozos játékot bocsát a PC Guru kiadó rendelkezésére, hogy azok legyenek az újsághoz adott ajándékok. Azonban míg az egy közös játékmelléklet esetén a PC Guru megpróbál minden problémában segíteni - pláne mert a legtöbbször a játékkiadóval áll szerződéses kapcsolatban -, amikor huszonvalahány kiadvány kerül a mellékletbe, akkor már az eredeti rendszer él, hiszen tulajdonképpen csak helyetted "megvett a boltban" egy csomó becelofánozott dobozos játékot. Röviden: a dobozosjáték melléklet esetén minden esetben az eredeti magyar forgalmazó nyújt technikai támogatást, ahogy azt minden alkalommal az adott újság számban elérhetőségi címekkel együtt le is írják. Érdemes hozzájuk fordulni. A 2015-ös akcióban adott Victoria Complete nem Steames kiadás. Nem lehet aktiválni a Steamen, és a kódok sem használhatók a Steamen. Nagyon valószínű, hogy a kódokat a játékon belül lehet valahol beírni, de még az is előfordulhat, hogy azok a kódok a játék kiadójának a weboldalán használhatóak. Ennél pontosabbat sem én, se senki a PC Guru szerkesztőségében nem tud mondani, kivétel akkor, ha az adott konkrét játékot telepítette és kipróbálta valaki. Ezzel szemben a Cenega terméktámogatása pont ezért van: az általuk forgalmazott játékokkal kapcsolatos problémákat nekik kell tudni megoldani. E-mail: support-kukac-cnghungary.hu
Üdvözletem.
Volna egy kérdésem:a steam-s teljes játékok kódjait(steamen aktiválandó kód), hogy az el lehessen cserélni vagy ajándékozni?
A választ előre is köszönöm és bocsánat ha rossz helyen tettem fel a kérdést.
#768355 Rigel Moderátor 2017. április. 16. 19:40
Rigel
#768353 :: GeryDee (2017. április. 16. 18:38)
Helló. Még a régi PcGuruhoz kaptam a Victoria Complete Packet. Az általános tájékoztatón vannak a kódok a játékhoz és annak DLC-hez. Nem tudom, hogy hol az ördögben kell azokat beváltani, mert STEAM-on nem lehet. Nem tudom, hgoy hol lehet beváltani STEAM-os kódra. A segítséget előre is közönöm.
A szokásos probléma. Már megint...

A szóban forgó játék nem a PC Guru játékmelléklete, hanem egy, a 2015 decemberi "dobozosjáték" akcióból. A "dobozosjáték" akciók totálisan más rendszer, mint a játékmelléklet! Ekkor ugyanis egy magyar forgalmazó (ez esetben a Cenega Hungary Kft.) egy raklapnyi dobozos játékot bocsát a PC Guru kiadó rendelkezésére, hogy azok legyenek az újsághoz adott ajándékok.
Azonban míg az egy közös játékmelléklet esetén a PC Guru megpróbál minden problémában segíteni - pláne mert a legtöbbször a játékkiadóval áll szerződéses kapcsolatban -, amikor huszonvalahány kiadvány kerül a mellékletbe, akkor már az eredeti rendszer él, hiszen tulajdonképpen csak helyetted "megvett a boltban" egy csomó becelofánozott dobozos játékot.

Röviden: a dobozosjáték melléklet esetén minden esetben az eredeti magyar forgalmazó nyújt technikai támogatást, ahogy azt minden alkalommal az adott újság számban elérhetőségi címekkel együtt le is írják. Érdemes hozzájuk fordulni.

A 2015-ös akcióban adott Victoria Complete nem Steames kiadás. Nem lehet aktiválni a Steamen, és a kódok sem használhatók a Steamen. Nagyon valószínű, hogy a kódokat a játékon belül lehet valahol beírni, de még az is előfordulhat, hogy azok a kódok a játék kiadójának a weboldalán használhatóak. Ennél pontosabbat sem én, se senki a PC Guru szerkesztőségében nem tud mondani, kivétel akkor, ha az adott konkrét játékot telepítette és kipróbálta valaki.
Ezzel szemben a Cenega terméktámogatása pont ezért van: az általuk forgalmazott játékokkal kapcsolatos problémákat nekik kell tudni megoldani. E-mail: support-kukac-cnghungary.hu
#768353 GeryDee 2017. április. 16. 18:38
GeryDee
Helló. Még a régi PcGuruhoz kaptam a Victoria Complete Packet. Az általános tájékoztatón vannak a kódok a játékhoz és annak DLC-hez. Nem tudom, hogy hol az ördögben kell azokat beváltani, mert STEAM-on nem lehet. Nem tudom, hgoy hol lehet beváltani STEAM-os kódra. A segítséget előre is közönöm.
#768313 Rigel Moderátor 2017. április. 08. 19:53
Rigel
#768310 :: zuluvadasz (2017. április. 08. 18:21)
Azokhoz a játékokhoz amihez nem kellet kód, de steamen fent vannak, azokat lehet vhogyan aktiválni steamen vagy valamelyik fájl nem tartalmazza a termékkódot?
Röviden: nem.

A dolog nem így működik.
Egyes kiadók utólag néha megadják a lehetőséget, hogy a weboldalukon keresztül a birtokolt régi játékhoz Steam kódot kapjál, (pl. a S.T.A.L.K.E.R. sorozat), de ez a ritka kivétel. Általában úgy állnak a dolgokhoz, hogy amilyen formában vetted a játékot, olyan a játék. A régi, nem-steames PC Guru játékmellékletek pedig "bolti" dobozos játéknak számítanak ebben a tekintetben.
#768310 zuluvadasz 2017. április. 08. 18:21
zuluvadasz
Azokhoz a játékokhoz amihez nem kellet kód, de steamen fent vannak, azokat lehet vhogyan aktiválni steamen vagy valamelyik fájl nem tartalmazza a termékkódot?
#768223 yanisoft 2017. március. 24. 07:35
yanisoft
#768222 :: Roloca (2017. március. 24. 01:00)
Persze, a GameStar oldalán, mivel a PC Guru (szerencsére) sosem csinált ilyet. Abból a 100 féléből, szerintem jó ha 20-30 féle maradt meg és azok se AAA kategóriás címek.
Rendben, köszönöm a választ. :) Akkor marad a játék csere-bere rovat. ;)
#768222 Roloca 2017. március. 24. 01:00
Roloca
#768221 :: yanisoft (2017. március. 23. 21:42)
Sziasztok! Meg lehet nézni valahol a 100+ steam-(játék)listát , amelyből választható a januári szám megvásárlása esetén? Köszönöm. Üdv: Attila
Persze, a GameStar oldalán, mivel a PC Guru (szerencsére) sosem csinált ilyet. Abból a 100 féléből, szerintem jó ha 20-30 féle maradt meg és azok se AAA kategóriás címek.
#768221 yanisoft 2017. március. 23. 21:42
yanisoft
Sziasztok!

Meg lehet nézni valahol a 100+ steam-(játék)listát , amelyből választható a januári szám megvásárlása esetén?

Köszönöm.

Üdv: Attila
#768219 Chocho Moderátor 2017. március. 23. 14:06
Chocho
Batmanes kódbeváltási probléma esetén írjatok e-mailt az elofizetes(kukac)skorpioprint(pont)hu-ra!
A Guru legyen veletek!
#768217 Zsooger 2017. március. 23. 13:46
Zsooger
Batman-es kódbeváltás gondal küszködöm én is.Írtam is e-mailt, de semmi :/
#768200 Szabi81 2017. március. 20. 19:15
Szabi81
Ennél olcsóbban sehol sem lehetett kapni,megrendeltem a januári számot,és mellé a Company of Heroes Anthology-t! Thanks PC GURU! :)
#768174 Szabi81 2017. március. 14. 23:54
Szabi81
A Pc Guru webshopban végre elérhető a januári szám,választható teljes játékkal!Xcom,vagy Company of Heroes,kell ennél több? :)
#768140 Szabi81 2017. március. 10. 04:01
Szabi81
#768137 :: Harvie98 (2017. március. 09. 18:01)
Nyugi nekem se megy
Nálam megy!
#768137 Harvie98 2017. március. 09. 18:01
Harvie98
#768099 :: Leon Cor Leoni (2017. március. 04. 10:07)
Sziasztok. Batman Arkham City kódbeváltásnál adódott némi gond, mindig azt írja ki: JELENLEG NEM ELÉRHETŐ A KÓD BEVÁLTÁS. KÉRJÜK PRÓBÁLKOZZ KÉSŐBB. Jó ideje hiába próbálkozok . Előtte egy perccel érvényesítettem egy másik kódot, utána is még jó párat, csak ez nem működött. Mi lehet a gond? Segítségeteket előre is köszönöm. Üdv LeonCL
Nyugi nekem se megy
#768100 Chocho Moderátor 2017. március. 04. 12:23
Chocho
#768099 :: Leon Cor Leoni (2017. március. 04. 10:07)
Sziasztok. Batman Arkham City kódbeváltásnál adódott némi gond, mindig azt írja ki: JELENLEG NEM ELÉRHETŐ A KÓD BEVÁLTÁS. KÉRJÜK PRÓBÁLKOZZ KÉSŐBB. Jó ideje hiába próbálkozok . Előtte egy perccel érvényesítettem egy másik kódot, utána is még jó párat, csak ez nem működött. Mi lehet a gond? Segítségeteket előre is köszönöm. Üdv LeonCL
Szia, írj ez ügyben emailt a pcguru(kukac)pcguru(pont)hu-ra!
A Guru legyen veletek!
#768099 Leon Cor Leoni 2017. március. 04. 10:07
Leon Cor Leoni
Sziasztok.

Batman Arkham City kódbeváltásnál adódott némi gond, mindig azt írja ki: JELENLEG NEM ELÉRHETŐ A KÓD BEVÁLTÁS. KÉRJÜK PRÓBÁLKOZZ KÉSŐBB. Jó ideje hiába próbálkozok .
Előtte egy perccel érvényesítettem egy másik kódot, utána is még jó párat, csak ez nem működött. Mi lehet a gond?
Segítségeteket előre is köszönöm.

Üdv
LeonCL
#768013 Buttgereit 2017. február. 20. 22:05
Buttgereit
#768012 :: tommy12221 (2017. február. 20. 21:51)
Megkerestem de valamiért nem engedi a mappába telepíteni.
Akkor valamit nem jól csinálsz. Csak anyi az egész hogy megkeresed a tallozásnál a Batman Arkham City GOTY mappát és oda tudod gond nélkül telepiteni.
#768012 tommy12221 2017. február. 20. 21:51
tommy12221
#768008 :: Buttgereit (2017. február. 20. 00:44)
Keresd meg a mappát ahova telpitetted és telepitsd oda.
Megkerestem de valamiért nem engedi a mappába telepíteni.
#768008 Buttgereit 2017. február. 20. 00:44
Buttgereit
#768007 :: tommy12221 (2017. február. 19. 23:24)
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy a Batman Arkham City GOTY hoz van magyarítás azt hogyan tudom fel telepíteni rá ? Köszönöm. A telepítő nem találja a mappát .
Keresd meg a mappát ahova telpitetted és telepitsd oda.
#768007 tommy12221 2017. február. 19. 23:24
tommy12221
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy a Batman Arkham City GOTY hoz van magyarítás azt hogyan tudom fel telepíteni rá ? Köszönöm. A telepítő nem találja a mappát .