Age of Empires..... Bevallom őszintém még én sem tudom mikori ez a játék (wikipédia segít...öhm), annak ellenére hogy az első találkozás óta majdnem a minden napi életem része.

A játék, ahol látszik az élelem gyűjtés folyamata
A játék, ahol 5 évesen csak úgy tudtam trireme-t szerezni hogy áttérítettem(?!) a saját hitemre
A játék, ami nem hagyja hogy elérjem a pop limitet
A játék, ahol az ellenfél mindig talált valami kiskaput a vársomba
A játék, ahol úgy bosszultad meg az egyel feljebb említett akciót, hogy beírtad a "photon man" vagy az "e=m*c2" kódot mert nem volt türelmed rendes egységeket toborozni....

De mst komolyan: nekem sokáig az tetszett a legjobban, hogy a munkásaim szeletelik a levadászott állatot és szépen viszik be a "sonkákat" meg "steak"-eket.... ezen hússzú perceket tudtam tölteni mindaddig, amíg észre nem vettem hogy támad a gép. Nos ilyenkor a következő történt: vagy lassú de becsületes agóniába kezdtem, vagy valamilyen általam ismertelen okból és a hihhettetlen nagy "szerencsémnek" köszönhetően megjelent egy-két stormtrooper, meg gombafelhő az ellenséges városban.... ki érti ezt?

A grafikáról annyit, hogy ma talán hagy némi kívánni valót maga után, de én még mindig gyönyörködök benne... lehet hogy csak a nosztalgia szól belőlem, de ez a játék még mindig egy látvány orgia! Ajánlom mindenkinek!!

The_Hun