Talán sokan nem hiszik, de egyáltalán nem talál süket fülekre az a számtalan mondat, amivel a fórumokat és a cikkeket bombázzátok nap, mint nap. Habár nem mindig válaszolunk mindenre, azért figyelünk és igyekszünk tanulni a PGO rendszerében elejtett megjegyzésekből és észrevételekből. Nagyon-nagyon régi nóta, hogy a magazinban kevés a szöveg a képek ellenében, s noha jómagam nem értek ezzel egyet 100%-ban, a mostani számot már igyekeztem úgy szerkeszteni, hogy esetleg azokat is meggyőzzem, akik ezzel kapcsolatban szöges ellentétben állnak velem. Nehéz a ropogós lap nélkül bizonygatni az igazamat, de talán sokat nyom a latba, ha elárulom, hogy a csütörtökön érkező Guruban egyetlen olyan nyitóoldal sincs, amin ne lenne szöveg. Címlapsztorink a Spóra, így ő egy kicsit hangsúlyosabban indul képileg, mint a többi cikk, de szövegben így sem szenved hiányt a teszt (arról nem is beszélve, hogy mindezek mellé jár egy igen tartalmas Will Wright interjú is, négy oldalon, mindössze két képpel).

Remélem, annak ellenére, hogy a formátumot tekintve alig történt változás (leszámítva az értékelődobozt), észrevehető lesz, hogy a tesztek mindegyike bővült egy kicsit. Konkrétan arról van szó, hogy helyenként bizony meglódultak a karakterszámok (akár ezres nagyságrendben is) és bizton állíthatom, hogy ezúttal jóval több szöveget préseltünk a Guruba, mint például az előző szám esetében. De nem csak a cikkek "hosszára" figyeltem, hanem igyekeztem minél több kiegészítő anyagot (boxot, érdekességet, történelmi infót) prezentálni az írások mellé, akár magával a játékkal, akár annak tartalmával kapcsolatban - talán erre kitűnő példa lesz a négy oldalas Brothers in Arms: Hell's Highway cikk. Ezen felül kisérleteztünk is egy kicsit, a zseniálisra sikeredett Dead Space például egy kifejezetten sajátos (és érzésem szerint rendkívül olvasmányos) anyag lett, mind a tartalmát, mind az értékelését illetően, remélem elnyeri majd a tetszéseteket és ha igen, akkor rendszert csinálunk belőle.

Nem olyan nagy durranás, de kicsit változott a Külvilág is, sokan panaszolták, hogy miért csak egy filmről írunk havonta, mostantól ez is változik, minimum két mozi lesz minden számunkban és megtartottuk a csíkot is a lap alján, minden hónapban összeszedjük az éppen aktuális, legjobban-legkevésbé várjuk listánkat. Lehet ezek apróságoknak tűnnek, de a célunk, hogy olyan tartalmas és szórakoztató Gurut kalapáljunk össze, ami egyre több ember igényét elégíti ki (még ha mindenkiét nem is fogja soha). Kiváncsian várom hát a csütörtököt, a megjelenés napját és az észrevételeket a legújabb Guruval kapcsolatban, és továbbra is örülnék, ha leírnátok, indokokkal fűszerezve, hogy mi tetszik, mi nem és, hogy ti min változtatnátok, mit szeretnétek.