A DELL XPS One 2710 nem okoz ekkora kalamajkát környezetünkben. A kiélezett piaci versenynek köszönhetően a minden egyben PC piac is egyre gyorsabban fejlődik. A DELL XPS One 2710 elhozta számunkra az első tökéletes készüléket, amelyben minden szempontból megállja a helyét.

Tervezés és funkciók


A legújabb DELL XPS One 2710 minden egyben PC feladja a leckét a versenytársaknak, mivel a külső kialakítása szinte tökéletesre sikeredett. A 27 hüvelykes kijelző állítható, aminek köszönhetően bárki be tudja állítani a számára legmegfelelőbb látószöget. A magasság sajnos nem állítható, de a megfelelő dőlésszöggel ez orvosolható. A legapróbb részekig kidolgozott és modern vonalvezetésű DELL XPS One 2710 minden környezetet széppé varázsol. Maga a képernyő éles és világos, felbontása 2560 x 1440, aminek köszönhetően kivételes élvezetben lesz részük a felhasználóknak. A képernyőméret egy közepes HD-televíziónak felel meg, és ha a kategóriát vesszük, akkor a legnagyobb Minden egyben PC -k közé tartozik. Hátul találunk egy antenna csatlakozót, és a DELL XPS One 2710 készülékbe TV-tuner is be van építve. A DELL XPS One 2710 minden egyben PC multi-touch kijelzővel van ellátva, ami kényelmesebbé teszi a Windows 8 operációs rendszer használatát. A képernyő funkcióinak beállítása a soft gombokon keresztül lehetséges.

Felszereltség


A DELL XPS One 2710 minden olyan csatlakozó egységgel fel van szerelve, amire szüksége lehet a felhasználóknak. Erről árulkodik a 6 darab USB, amely közül 4 darab USB 3.0, LAN, HDMI és a 8in1 kártyaolvasó. A kapcsolattartásra rendelkezésre áll egy HD webkamera, ami manuálisan ki is kapcsolható. A vezetékmentes kommunikációért a Wifi és Bluetooth a felelős. A DELL XPS One 2710 minden egyben PC kiválóan alkalmas multimédiás felhasználók számára is, mivel 4 darab Infinity Premium hangszóróval van felszerelve, amelyek mindig tiszta hangzást biztosítanak. A DELL XPS One 2710 minden egyben PC-hez jár egy külső billentyűzet és egér is, amelyek Wifi rendszeren keresztül csatlakoznak a PC-hez. Nem hiányozhat a Blue Ray optikai meghajtó sem.

Hardver rendszer


Végre egy tökéletes készülékről beszélhetünk, mivel a DELL XPS One 2710 minden szempontból jelesre vizsgázott. Ez nincs másként a hardver rendszernél sem. Az Intel Core i7-3770 négymagos processzor brutális teljesítménnyel látja el a DELL XPS One 2710 minden egyben PC -t. Ennek köszönhetően bármilyen problémát meg tud oldani. A két modulban akár 16GB DDR3 (1600MHz) memória is helyet kaphat, de a DigiPrime laptop bolt és webáruház által kínált DELL XPS One 2710 minden egyben PC 8GB memóriával rendelkezik, ami bőven elegendő az igényes felhasználók számára is. A jó grafikai háttérről az Nvidia Geforce GT640M videokártya gondoskodik, amely a legújabb játékok futtatására is alkalmas. Az adatok tárolására 2TB merevlemez áll rendelkezésre, ami 32GB SSD -vel is ki van egészítve. Az SSD jelenlétének köszönhetően a DELL XPS One 2710 minden egyben PC villámgyorsan reagál a különböző parancsokra.


Összegzés


Egy tökéletesen kialakított és felszerelt minden egyben PC –ről van szó a DELL XPS One 2710 személyében. Az ellentmondást nem tűrő teljesítmény minden helyzetben megállja a helyét. A külső megjelenés és a gazdag felszereltség ellen sem lehet kifogásunk. Mindenki számára ajánlott a DELL XPS One 2710 minden egyben PC, mivel hasznos segítőtárs az otthoni és munkahelyi környezetben is.