E tekintetben a kisebb 15,6 hüvelykes változatról van szó, amely a nagyobb testvértől semmiben nem marad el. A Samsung NP700Z5C határozottan kiemelkedik a tömegből, mivel a karcsú megjelenés és a vonzó külső hűen tükrözi a prémium jelleget.

Megjelenés


Az első találkozáskor biztossá válik, hogy a Samsung NP700Z5C egyedi formatervezése és kivitelezése különlegessé teszi a laptopot. Szinte az egész szerkezet csiszolt alumíniumborítást kapott, amely vizuális szempontból kivételes megjelenést kölcsönöz a Samsung NP700Z5C laptop számára. A szürke szín azért is előnyös, mivel kevésbé látszódik meg rajta a por és az ujjlenyomatok. A stabil szerkezetnek köszönhetően ellenállóbb a külső hatásokkal szemben, amely főleg a gyakori igénybevételnél és transzportnál jelent nagy előnyt. A Samsung NP700Z5C kiválóan alkalmas a mobil felhasználók számára, mérete és tömege is erről árulkodik.

Felszereltség


A karcsú test ellenére a Samsung NP700Z5C laptop szinte mindenkivel jó kapcsolatokat ápol. A csatlakozók terén a három darab USB-slot, ami közül kettő USB 3.0-s, a HDMI, VGA, LAN és kártyaolvasó, kivételesnek számít. A képernyő keretbe szerelt 1,3 megapixeles webkamera segíti a jó minőségű kapcsolattartást. A vezeték nélküli kapcsolatokról a Wifi- és Bluetooth-rendszer gondoskodik. A beviteli eszközök terén a Samsung NP700Z5C laptop modellt jó minőségű billentyűzettel és touchpaddel látták el. A lekerekített billentyűk a kényelmesebb és gyorsabb munkavégzést szolgálják. A szigetes elrendezés növeli a hatékonyságot, mivel könnyebben megtaláljuk a kívánt billentyűt. A Samsung NP700Z5C laptop billentyűzetének megvilágítása az éjszakai használatot megfelelően támogatja. A touchpad enyhén durva felülete biztosítja a kedvező siklást. A multitouch gesztusok érzékelése már alap tulajdonságnak számít, ebben a kategóriában. Az egérgombok teljesen beépülnek a felszínbe, amely használata gyorsan megszokható. A 15,6 hüvelykes kijelző HD+ felbontást szavatol, amely átlagon felülinek mondható. A Samsung NP700Z5C laptop képernyőjének matt felszíne lehetővé teszi a széllesebb környezetben történő felhasználást.


Hardver rendszer


A vékony kialakítás ellenére nagy teljesítményű rendszerrel látták el a Samsung NP700Z5C laptopot. A megbízható működésről az Intel Core i7-3635QM négymagos processzor gondoskodik, amely a legigényesebb alkalmazásokkal is képes megbirkózni. A Samsung NP700Z5C laptop elsősorban a multimédiás felhasználást támogatja, de a felszereltség lehetővé teszi a szélesebb körű használhatóságot is. A 8 GB memória és a dedikált Nvidia Geforce GT 640M videokártya lehetővé teszi a legújabb kiadású játékok játszását is. A Samsung NP700Z5C laptop prémium felszereltségéről árulkodik az 1 TB nagyságú merevlemez is, amely 16 GB gyorsítótárral is ki van egészítve.

Összefoglalás


Összességében a Samsung NP700Z5C laptop kellemes benyomást keltett bennünk. Semmilyen panasz nem érheti a vonzó megjelenést, a felszereltséget és a teljesítményt sem. Az energiatakarékos Ivy Bridge-processzor és az Nvidia Geforce GT 640M videokártya nagy teljesítménye miatt közkedvelt a Samsung NP700Z5C laptop. A laptoppal kapcsolatos eddigi információk igaznak bizonyultak, mert egy vérbeli erőgépről van szó. Mindenki számára ajánljuk, mert az összes igényt képes kielégíteni.