Bionic Commando Rearmed
A Capcom Digital Day nevű minikiállításon végre játszható volt az új Bionic Commando, és minden ott levő egybehangzó állítása szerint fantasztikus, csak az irányítással voltak problémák (hősünk még mindig nem tud ugrani). A játék jön az Xbox 360 és a PS3 digitális hálózatára és szintén fizetős letölthető módon PC-re, mégpedig 10 dollárért. Ha ezt megveszed, az új Bionic Commandoban egy új skint nyithatsz meg.




Street Fighter 4
Bejelentettek egy új karaktert a hivatalosan még mindig csak játéktermi automatákra, nem hivatalosan PS3-ra és X360-ra, álmainkban meg PC-re is készülű SF4-hez. A legutóbbi kékruhás unalmas fiúcska után El Fuerte végre karakteresnek tűnik (és mivel minden japán verekedős játék minden karakteréhez vannak érdektelen háttérinformációk: El Fuerte kedvenc hobbija a főzés). Plusz infó: Amerikában nem terjesztik a játéktermi automatát, melynek alapkiadása egymillió forintnyi jenbe, az extrém, kibővített, feldíszített kabin pedig 3 és fél millió jenbe kerül.




Star Wars Force Unleashed
A minden platformra - csak PC-re nem, egyelőre - érkező Force Unleashed a tavasz egyik legnagyobb játéka. Lett volna, ha időben megjelenik. De nem, elhalasztották, mégpedig nyárra.


Cleaning Squadron Clean Keeper
Bejelentették Wiire is az első enyhén erotikus randiszimulátort, persze csak Japánban. A szokásos párbeszédes játékmenet mellett a lényeg a lányok megtisztítása: a wii távirányítót fel-le, vagy jobbra-balra rángatva kell csillag alakú koszokat leszedni a 12 évesnek kinéző, nyöszörgő lánykákról. Meztelenség nincs benne, szóval kéretik nem felháborodni.




Game Boy topánka
Különösebb kommentár nélkül következzen minden idők legundorítóbb lábbelije. Megjegyzés: a Game Boy működik, Pokémonnal adják.




Max Payne film
Az már korábban kiderült, hogy Mark Wahlberg fogja alakítani a címszereplőt, de most az IGN megszellőztette, hogy ki lesz a Mona Saxot megszemélyesítő színésznő. A hölgy neve Mila Kunis, és a Google képkeresője alapján vannak ... kvalitásai.