Megijedni nem kell, eszem ágába nem jutna leírni az élettörténetem, inkább összefoglalnám, miket is írtam a fent említett időszakban:

 

Bizonyos szempontból fontos eseménynek számított, hogy beruháztam egy saját XBOX-ra, és ha már költk, tegyem azt burzsuj módra, hozzácsaptam egy Kinect csomagot is. Volt ez február elején, akkor még csak egy kezdetleges véleményt írtam a mozgásérzékelőről.

 

Aztán sorozatnézőként végigizgultam a 24 hetedik évadát, majd természetesen szokásom szerint írtam róla egy kis bemutatót, hátha másnak is megjön a kedve az esti filmezéshez.

 

Számomra nagyon fontos, és örömmel teli esemény volt a márciusban rendezett twittertali (tudni illik twitter felhasználó vagyok, akár a függő kategóriát is rám lehet aggatni, de nem ajánlom), ugyanis ekkor vesztettem el a twittertali szüzességem, mindezt a Grundon. Erről szintén olvashattok postot. És ha már twittertalinál járunk. Nem csak magának a szolgáltatásnak lettem rabja, hanem a közösségnek is, azóta rendszeresen csinálom azt a bizonyos dolgot, erről többek között itt olvashattok. ;)

 


 

Aztán arra is rájöttem, hogy interjút készíteni marha jó dolog, neki is álltam rögtön kettőnek egymás után. Először Kovács Tamástkérdezgettem online és offline szokásairól, majd ugyanezt megtettem Babicz Anettel is. Később készítettem egy interjút blogger kategóriában Vas Jánossal(nem véletlenül lehet ismerős egyeseknek a név), majd fotós kategóriábanSzanyi-Nagy Judittal is.


Az idei, azaz a 2011-es E3-ról is beszámoltam még nyáron, ebben a postban az általam legjobban várt játékokat tekinthetitek meg, ezekről írtam néhány sort.


Vettem egy új telefont is, Samsung Galaxy S, és gondolom már ki is találtátok, hogy ehhez is írtam egy bejegyzést, ami jelenleg is a leglátogatottabb bejegyzés a blogomon. Úgy látszik telefonvásárlás előtt az emberek tényleg alaposan körbenéznek, ahogy az is meglátszik, hogy nagyon sokan nézelődnek ilyen készülékek után. 


 

Ezeken kívül írtam bemutatót az akkor még új billentyűzetemről, megmutattam mi van a táskámban egy átlagos napon, valamint írtam bemutatót különböző közösségi szolgáltatásokról (pl.: Raptr) és windowson használható skinekről, de írtam bemutatót egy jelenleg készülő magyar twitter kliensről is, aminek jelenleg csak az alpha verziója érhető el. Ennek későbbi verzióit jelenleg is tesztelem, számíthattok bejegyzésre a béta verzió megjelenése után, sőt, a végleges  debütálás után is egy mindent átfogó tesztre.

 

Amit rendkívül elhanyagoltam, az a játékkritikák és játékbemutatók írása volt. Igazából egy-két címen kívül nagyon játékot sem találtam amivel szívesen eltöltök néhány óránál többet, nemhogy még karaktereket is pötyögjek róluk. Épp a múlt héten fejeztem be a Deus Ex: Human Revolution-t sztori szempontjából, mellette a zombikat is rendesen irtottam a Dead Island jóvoltából. Ez utóbbiról olvashattok egy bejegyzést, ami szinte még friss, de már nem ropogós.  (És ha már PGO, akkor ezt a bemutatót ki is rakom erre a blogra, szóval hamarosan itt is olvasható lesz.)



Lényegében ennyi az elmúlt nyolc hónap sztorija blogolás szempontjából. Gondolom nem árulok el sokat, ha azt mondom, nem itt fogom folytatni 100%-osan az írogatást, de ha valamivel játszok, akkor valamiféle véleményezést azért jó lenne írni, és szerencsére akár már (megint) itt is megtehetem.  ;)

 

(És egyébként Balage_/balageek néven szinte bárhol megtaláltok, a régi, rövidítésből eredő nicknevemet [szkot] már csak itt használom. ;) )