"We Are"- na de kik is?


A csapat 2005-ben alakult, Los Angelesben, az eredeti felállás szerint:
J-Dog-gal (Jorel Decker-rap) Deuce-al (Aron Erlichman-ének, rap), Johnny 3 Tears-szel(George Ragan-rap), Charlie Scene-el ( Jordon Terrell -rap), FunnyMan-el (Dylan Alvarez-rap), Da Kurlzz-zal (Matthew St. Claire-dob, sikolyok a számokban) és Shady Jeff-fel.
Kép az eredeti felállásról
Zenéjüket hamar megszerették sokoldalúsága miatt. Főként a rap és a(z alternatív) rock keverékének elemét használják, de zeneszámaikban épp úgy feltűnnek Metal (tudom, tudom, hogy az is rock, de na!), Techo, és Hip-Hop elemek is. Első lemezük felvételekor Shady Jeff már nem volt a csapat tagja.
2008. szeptember 2.-án jelent meg első stúdióalbumuk, a Swan Songs, 14 számmal, hatalmas sikert aratva. Olyan számaik debütáltak itt mint az azóta is az egyik legnépszerűbb "UNDEAD" vagy az "Everywhere I go".

Hollywood Undead a Swan Songs idejében
Második albumuk felvételekor, 2010-ben, Deuce is elhagyta a bandát, ami hatalmas traumaként érte a rajongókat. Egyes pletykák szerint azért, mert J3T akart a csapat feje lenni, és ez nem tetszett neki, a tagok egy interjúban azt mondták Deuce azért vállt ki, mert voltak "zenei eltéréseik".
Az énekes szólókarrierbe kezdett, és azóta sincs jó viszonyban volt bandájával. Charlie Scene például a mai napig szidja közösségi oldalán. Sőt, Aron azt állítja, hogy egy fellépése után Jorel Decker (J-Dog) és Dylan Alvarez (FunnyMan) megverték őt.

American Tragedy - Deuce nélkül


Deuce távozása után a rajongók közül sokan a pártját fogták, sokan hisztisnek nevezték, de egy dologban mindenki egyetértett, a zenekar egyik legfőbb karaktere volt. A HU azonban nem állt le, gőzerővel folytatták a második albumuk készítését, amely 2011. április 5.-én jelent meg, 14 számmal (bővített változat 18 számmal). A banda régi barátját, az új énekesként belépett, aranymaszkos, Daniel Murillo-t (Danny) a rajongók igencsak változatosan fogadták.
HU az American Tragedy idejében
A legtöbb ember elfogadta, de voltak akik egyre csak azt hajtogatták nincs HU Deuce nélkül. Rengeteg fórumtéma viselte a "Danny vs. Deuce" nevet, hogy ezeken az oldalakon miről beszél..khm..vitáztak nagyon el se kell mondanom.
A sok negatív hozzáállás ellenére az album ismét nagy sikert aratott, az első héten majdnem 70000db lemez talált gazdára csak az USA-ban, a Billboard 200-on pedig 4. helyen végzett. Az albumon olyan azóta is nagysikerű számok debütáltak mint a "Been to Hell", a "Hear Me Now" vagy a "Comin' Hot".

Notes From The Underground


Öt nap késéssel, 2013. január 13.-án jelent meg harmadik, legújabb, és ezzel együtt a legsikeresebb albumuk, 11 (bővített kiadás 18) számmal, a Notes From The Underground . Bár ebből az első héten "csak" 53000 db kelt el, első lett a "Canada's Top Albums" listán, második a Billboard 200-on.
A mai HU
Az albumon ismét jobbnál jobb számokat találhatunk. Olyanokat mint a "Lion", az "Outside", a "We Are", vagy az "I Am" (utóbbi csak a bővített változatban)

A Notes From The Underground felvételei alatt a srácok a hoki kellékhez hasonlító álarcokat profin kidolgozott maszkokra cserélték, ami megint csak nagyot dobott a bandán.


Ha nem ismeritek a bandát, feltétlen ajánlom mindenkinek, bármilyen zenestílust is kedvel, a Hollywood Undead-nek biztos van legalább 1 olyan száma amely tetszeni fog. Remélem tudtam -ha hasznossal nem is- érdekes, új információkkal szolgálni, ha ismertétek előtte, ha nem. :)