Nos, hiszitek vagy sem, de ez a videó klip, már vagy fél éve készülgetett. Csak mindig valami közbejött vagy elfogyott az ihlet és azért nem folytattam tovább. Tudom elég régen postoltam már, de elég sok dolgom volt, a pc játék bemutatókat sem hagytam abba, csak mondjuk út nem találtam még megfelelő jelöltet.
Mindenesetre remélem tetszeni fog ez itt látható videóm. Összesen ez a 5 és félperces videó 84 filmet tartalmaz. Hát igen, belezsúfoltam mindent. Remélem mindenki megtalálja majd a kedvencét benne. Ha nincs benne, nem kell búslakodni, hisz bőven van még film amiből ki tudja, lehet, hogy csinálok egy második felvonást majd. Jó szórakozást!

Fontos: Ha a youtube "A videó WMG tartalmát tartalmazza, aki letiltotta azt szerzői jogi okok miatt. " ezzel a szöveggel jön akkor lépj be a youtube profilodba, ha van és akkor már leengedi játszani.

EDIT: Miután ellett küldve egy levél a youtube-re, hogy azért álljanak már le a sok hülyeségükkel, ennek eredményeként most már lelehet játszani a videót.