A Batman: Arkham Knight PC-s változata iszonyú lett, olyannyira, hogy a Warner először eltávolítatta a Steamről, utána pedig vállalta a felelősséget a botrányos minőségért, és persze megígért egy javított változatot. Patch azonban még nem igazán érkezett, olyan legalábbis nem, ami a PC-s változat hiányosságait látványosan foltozta volna be.

A legújabb hírek szerint szeptembernél előbb nem is fog újra megjelenni a PC-s Arkham Knight, immár javított kivitelben. A Kotaku hozta le a hírt, miszerint levél érkezett az EB Games Australia boltjaiba a következő szöveggel: „felhagyunk a Batman: Arkham Knight értékesítésével, amíg a Warner és a Rocksteady kijavítja a program súlyos hibáit. A Warnertől származó utolsó információk szerint ez a frissítés tavaszig nem lesz elérhető.”

Nos, amikor Ausztráliában tavaszodik, nálunk éppen elkezdenek hullani a falevelek, szóval a levél értelmében az a bizonyos frissítés legkorábban szeptember elején, legkésőbb november végén érkezik meg. A dologhoz viszont még hozzátartozik, hogy az EB Games elkezdte visszaküldeni az Arkham Knight készleteket, ami elég szokatlan, és ha a többi nemzetközi bolt is csatlakozik hozzá, az komoly üzenettel fog bírni a Warner számára. Persze mindez még nem nyert hivatalos megerősítést.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!