• November 25-én debütál a The Guardians of the Galaxy Holiday Special a Disney+ műsorán
  • Hőseink a Földre utaznak, hogy Peter Quillnek megtalálják a legjobb ajándékot

Még a legsikeresebb produkciók is meg tudnak bukni, ha karácsonyi különkiadásról van szó. Alkotói például szívesen megfeledkeznének The Star Wars Holiday Specialről, Hollywoodban azonban mindmáig lehetőséget látnak a hasonló kikacsintásokban. Legközelebb James Gunn rendezésében találkozunk A galaxis őrzői melléktörténetével, ami egy hónappal az ünnep előtt igyekszik karácsonyi hangulatot teremteni az otthonokban: november 25-én, vagyis pénteken debütál A galaxis őrzői – Ünnepi különkiadás (The Guardians of the Galaxy Holiday Special) a Disney+ műsorán.

mv5bytq0mjyxodutmzdhoc00njm4lwixzmqtnda3mtg0y2i3nzy3xkeyxkfqcgdeqxvynza4ntc5mjev1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

Az unverzumot oltalmazó címszereplőket legutóbb a Thor: Szerelem és mennydörgés nyitányában láthattuk, amikor elmenekültek a tomboló szuperhős elől. Májusban érkezik harmadik mozis kalandjuk, ám még előtte elutaznak a Földre, hogy vezetőjüknek, a Chris Pratt alakította Peter Quillnek megtalálják a legjobb ajándékot. Lentebb magyar nyelven láthatjátok a 44 perces képregényszatíra előzetesét.

Drax, Nebula, Mantis, Kraglin, Yondu és Gamora szerepében természetesen Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Sean Gunn, Michael Rooker és Zoe Saldaña csapatát láthatjuk. Rocket, Groot és Cosmo hangját Bradley Cooper, Vin Diesel és Maria Bakalova kölcsönzi. Kevin Bacon saját magával szolgál, míg a Mikulás jelmezét David Moskowitz ölti magára. A Holiday Special különlegessége, hogy az Old 97’s nevű amerikai alternatív rock zenekar is feltűnik a kamerák előtt. Ti nézni fogjátok?

A NEGYEDIK FÁZIS FILMJEI

Az univerzumon kívül készült a Venom 2 és a Morbius. December 22-én érkezik a Guardians of the Galaxy: Holiday Special a Disney+ képernyőjére.

AZ ÖTÖDIK FÁZIS FILMJEI

A HATODIK FÁZIS FILMJEI:

Egyelőre premierdátum nélkül készül az Armor Wars, valamint a Shang-Chi és az Örökkévalók folytatása.