Bejelentették az Assassin's Creed 4: Black Flag Season Passt, ami ugyebár az elkövetkezendő DLC-k elővásárlását jelenti, 20 százalékos árengedménnyel. A több, bár még tisztázatlan számú letölthető tartalmat magába foglaló bérlet most 19,99 dolláros / eurós áron rendelhető elő, mely összeg fejében háromórányi exkluzív egyjátékos élményt kapunk, méghozzá új főszereplővel és különálló történettel.

A képeken is szereplő Adewale egykor rabszolga volt, de a politikai korrektségükről híres, nemes kalózok Edward Kenway kapitánysága alatt szabad emberré tették. A Freedom Cry címre keresztelt kiegészítő 15 évvel Adewale kalózzá válása után játszódik, mikor is emberünk hajótörést szenved Santo Domingo partjainál, hogy ismét megharcoljon az életéért és szabadságáért. A Season Pass ezen felül tartalmaz egy Kraken Ship Packnek nevezett hajóalkatrész-gyűjteményt, pár kiegészítő mellékküldetést a fő sztorivonalhoz, és persze multiplayer karaktereket.

Az Assassin's Creed 4: Freedom Cry bejelentés nem volt váratlan, a George Washington királyságáról szóló AC3 DLC-zuhatag után minimum ilyesmire számítottunk. A játék egy hivatalos trailert is kapott, meg persze képeket -- ezeket csodálhatjátok meg alant.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!