A Ninja Theory valószínűleg nagy fába vágta a fejszéjét, amikor elhatározta, hogy kis, független stúdióként összehoz egy AAA-kategóriás játékot, amit mi Hellblade címen ismerünk. A kelta világba vezető, egy Senua nevű ifjú nő történetét elmesélő program a eddig kiadott fejlesztői naplók alapján (lásd: kapcsolódó hírek) főleg hangulatában lesz nagyon erős, de látványvilága is ígéretesnek tűnik.

Hogy mikor jelenik meg, azt pontosan még nem tudjuk, de a Ninja Theory 2016-ra datálja legutóbbi Twitter-üzenetében - bár, ha átcsúsznak 2017-re, az se lenne meglepő, elvégre a stúdió mérete miatt a fejlesztők nagyon lassan haladnak, és céljaik megvalósításához sokszor igen kreatívnak kell lenniük – például a motion capture stúdiójukat áruházakban vett eszközökből az irodájuk egyik helyiségében húzták fel. Ám a legújabb Twitter-üzenetükből egy dolog már biztos: mind PC-re, mind PS4-re ugyanakkor akarják kihozni.



Ez ugyan nem nagy hír, de ha a Hellblade olyan jó lesz, mint ahogy azt a csapata szeretné, és kreativitásuk és elszántságuk sejteti, akkor örülhetünk, hogy senkinek sem kell majd a másik platform tulajdonosait irigykedve néznie, mint néhány más játék esetében.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!