Látszik, hogy az idei esztendő néhány nagy kasszasikere most jutott el a streaming szolgáltatókhoz, legalábbis a Just Watch aktuális eredményei szerint egészen izgalmas címek kerültek fel a legnézettebb és legkedveltebb műsorok közé. A leginkább meglepő az, hogy James Wan Gyerekjáték-variációja, a M3GAN még mindig ilyen jól teljesít, már csak azért is, mert a népszerű horrorfilm a frissebb mozifilmeket is beelőzte. Rögtön mögötte áll például az a Super Mario Bros.: A film, amit az oldal közönségének talán nem kell bemutatni, és amivel kapcsolatban érdemes újra megjegyezni a szomorú hírt, miszerint Charles Martinet már a videójátékokban sem adja majd kedvenc vízvezeték-szerelőnk jól ismert orgánumát.

just-watch-legnezettebb-filmek-magyarorszag-m3gan-james-wan-super-mario-pokember-galaxis-orzoi-dungeons-and-dragons-ietlen-idokig-1.jpg

Aztán ott a Pókember: A Pókverzumon át, ami még mindig rengeteg embert képes leültetni a kijelzők elé, miközben A galaxis őrzői: 3. rész és a Dungeons & Dragons: Betyárbecsület éppen csak beesett, máris számos nézőt csábított maga mellé. Ami persze egyik esetben sem csoda, pláne, hogy manapság valamiért ezek a vicces, de nem kifejezetten paródia/vígjáték filmek mennek leginkább, köszönhetően a Marvel-mozik új irányának. Ami pozitív meglepetés, hogy az Idétlen időkig még ilyen felhozatal mellett is képes újrázni és ismét belopni magát a filmnézők szívébe – de nem ez az egyetlen klasszikus a listán, hiszen ott van például a Stephen King történetét szabadosan feldolgozó A menekülő ember is, ami a nyolcvanas években a kézről kézre járó VHS-ek egyik nagy slágerének bizonyult.

just-watch-legnezettebb-filmek-magyarorszag-m3gan-james-wan-super-mario-pokember-galaxis-orzoi-dungeons-and-dragons-ietlen-idokig-2.jpg

A kifejezetten streaming charts kicsit azért más, elvégre ennél olyanok is felkerültek a sorba, mint az Alapítvány, a The Chosen One, vagy éppen A mackó. És bár nemrégiben történt, hogy a SkyShowtime kínálata több mint 300 filmmel csökkent, egyik napról a másikra, ellensúlyként még mindig ott van a tény, hogy remek filmeket és sorozatokat nézhetünk meg a kedvenc platformjainkon, amikor csak akarunk. Te mit néztél az elmúlt héten, mely filmeket és sorozatokat segítetted esetleg fel a nézettségi listákra?