• Korhatáros előzetest kapott a Gen V
  • A The Boys szeptember 29-én kezdődő spinoffja
  • Amely a Goldolkin Egyetem mindennapjaiba enged bepillantást
  • A brutalitásra ezúttal sem lesz panasz

Már nem kell olyan sokáig várni, hogy a Godolkin Egyetemen is elkezdődjön a tanév, szeptember 29-én indul ugyanis A Fiúk (The Boys) spinoffja, ráadásul rögtön három epizóddal. A Gen V főhőse az elsőéves, a saját vérét manipulálni képes Marie Moreau (Jaz Sinclair) lesz, aki csakhamar rájön, hogy az imént említett suliban bizony nem elég bejárni az órákra, annál sokkal többet kell tennie a sikerért – ahogy az intézmény többi, szuperképességekkel megáldott diákjának is tepernie kell a jó jegyekért. Az már a korábban kiadott előzeteseken is jól látszott, hogy a művérrel ezúttal sem spóroltak az alkotók, a legújabb képsorok pedig szintén azt mutatják, hogy a produkció minden tekintetben hű marad az anyasorozathoz.

A mellékág hivatalos szinopszisa egyébként elég sokat elárul azzal kapcsolatban, hogy mire is számíthatunk az alkotástól: "A Godolkin Egyetem diákjainak próbára kell tenniük fizikai és erkölcsi határaikat, hogy versenyezhessenek az iskola hőn áhított legjobb helyezéséért. Hamarosan azonban megtanulják, hogy az ambíció áldozatokkal jár, a jó és a rossz közötti különbség pedig közel sem olyan egyértelmű, mint ahogyan azt korábban hitték. Amikor az egyetem sötét titkai napvilágra kerülnek, a diákoknak el kell dönteniük, hogy milyen hősökké válnak." Sötét titokkal márpedig tele a padlás, amit hőseink is hamar megtapasztalnak – a mellékelt képsorok alapján eléggé fájdalmas módon. Ashley Barrett egyébként többször is feltűnik az előzetes során, tehát neki vélhetően nagyobb szerepe lesz, mint a többi vendégszereplőnek (A-Train és Victoria Neuman már a biztos érkezők között vannak), de a fókusz természetesen a különleges adottságokkal megáldott tanulókra helyeződik, akik között "élő fáklya" és zsugorodásra képes "hallgató" (neki köszönhetjük egyébként a trailer legemlékezetesebb jelenetét) is akad. Egyelőre tehát nem tűnik túlzásnak Seth Rogen korábbi kijelentése, miszerint a Gen V még a The Boys-nál is brutálisabb lesz, meglátjuk, hogy ezen túlmenően is képes-e fenntartani a nézők érdeklődését.

Figyelem! Szeptember 4-10. között a Don Pepe weboldalán a "pcguru20" kóddal 20% kedvezménnyel tudtok 26 cm-es pizzát rendelni, az "esport15" kóddal pedig 15% kedvezményt kaptok a 32 cm-es pizzákra.