Egyre csak jönnek a múlt héten elkészült Mass Effect: Andromedával foglalkozó videók, ami jó, hiszen mindezidáig nem voltuk elkényeztetve. Mára viszont ezzel már nincs gond, egyre többet és többet tudunk meg a március 23-án megjelenő játékról. Most például az IGN Firstnek hála hosszabban belepillanthatunk a játékmenetbe.

A pár másodperc híján 18 perces videóban az asari csapattársunk, Peebee lojalitásküldetését nézhetjük meg, legalábbis egy részét – magától értetődően, a videó némileg spoileres, ahogy a következő sorok is, szóval csak saját felelősségre olvassatok tovább vagy nézzétek meg a videót.

Hősnőnk Sarah Ryder és Nakmor Drack oldalán vág neki egy vulkanikus, sziklás világnak, ahol úgy tűnik, egy régi riválisával akasztja össze a bajszát. Az ellenséget a proteanok helyi megfelelői, a remnant hátramaradt robotjai alkotják, de a vége felé már emberekkel és egy krogannel is meggyűlik a baja a triónak. Mondjuk az azért beszédes, hogy új otthont jöttek teremteni, de továbbra is egymást öldösik ezek a kedves népek. Új galaxis, régi szokások.