Kérjük jelentkezz be!

Játékadatbázis

Kiadó:

Headup Games

Aerial Knight's Never Yield

PC megjelenés: 2021. május 19.
PS4: 2021. május 19.
XBOX One: 2021. május 19.
NS: 2021. május 19.
XBOX X: 2021. május 19.
PS5: 2021. május 19.
További platform megjelenések
Aerial Knight's Never Yield tn
Az Aerial Knight's Never Yield egy 3D-s, oldalnézetes "runner" játék, amely egy Tokió stílusú Detroitban játszódik. Mi a rejtélyes Wally-t alakíthatjuk, akinek nem csak saját múltját kell felfedeznie, de a várost is meg kell mentenie. Érdekesség, hogy a játék zenéjét egy detroiti művész, Danime-Sama szerezte.
Kiadó: Headup Games
Fejlesztő: Aerial_Knight
tovább

Bridge Constructor

PC megjelenés: 2013. október 16.
Android: 2012. január 09.
IOS: 2012. január 09.
XBOX One: 2015. augusztus 21.
További platform megjelenések
Bridge Constructor tn
A Bridge Constructor című alkotásban egy hídépítő mérnök bőrébe bújhatunk bele. Sikeres tervezés-építés esetén az autók/teherautók végig tudnak haladni a szerkezeten, de ha rosszul csináltunk valamit, az menthetetlenül összeomlik. Több tucat szinten keresztül kell egyre bonyolultabb építményeket létrehozni, melyekhez különböző anyagokat (fát,...
Kiadó: Headup Games
Fejlesztő: Clockstone Software
tovább

Bridge Constructor: The Walking Dead

PC megjelenés: 2020. november 19.
Android: 2020. november 19.
IOS: 2020. november 19.
PS4: 2020. november 19.
XBOX One: 2020. november 19.
NS: 2020. november 19.
XBOX X: 2020. november 19.
PS5: 2020. november 19.
További platform megjelenések
Bridge Constructor: The Walking Dead tn
Mindig is tudni szeretted volna, hogy milyen a hídépítés a zombiapokalipszis után? Hát biztos nem ilyen, de a Bridge Constructor-sorozat sosem a mérnöki precizitással tervezett acélcsodákról volt híres, hanem a lehető legkevesebb alkatrészből megépült, funkciójukat mégis betöltöő tákolmányokraól. Nagyjából ilyen a Bridge Constructor: The Walking...
Kiadó: Headup Games
Fejlesztő: Clockstone Software
tovább

Cardaclysm

PC megjelenés: 2021. február 26.
Cardaclysm tn
A Cardaclysm egy kártyás stratégiai játék, amely egyedülálló módon egy dungeonpucolós akció-RPG keretein belül tálalja számunkra a harcokat. Az ellenfelek legyőzésével új kártyákra és még több erőforrásra tehetünk szert, hogy aztán felvegyük a harcot az Apokalipszis Lovasaival.
Kiadó: Headup Games
Fejlesztő: Elder Games
tovább

Crowns and Pawns: Kingdom of Deceit

PC megjelenés: 2022. május 06.
PS4: 2022. május 06.
XBOX One: 2022. május 06.
NS: 2022. május 06.
További platform megjelenések
Crowns and Pawns: Kingdom of Deceit tn
A múlt legendái elevenednek meg ebben a bájos point & click kalandjátékban. Csomagolj és utazz a Crowns and Pawns: Kingdom of Deceit kalandjátékkal a modern kori Európán keresztül, hogy felfedd a soha meg nem koronázott király titkait!
Kiadó: Headup Games
Fejlesztő: Tag of Joy
tovább
RPG

Dead Age 2

PC megjelenés: 2021. március 12.
Dead Age 2  tn
Az első rész és a Darkest Dungeon mintájára érkezik a nagyobb és változatosabb folytatás, melyben nemcsak a csapatod irányítása és menedzselése a cél, de a túlélés is, a zombikkal és fertőzésekkel teli világban, ahol a körökre osztott harcokban bármikor ott hagyhatja valaki a fogát. A Dead Age 2 2020. július 16-án jelent meg PC-re.
Kiadó: Headup Games
Fejlesztő: Silent Dreams
tovább

Devils and Demons

PC megjelenés: 2015. október 06.
Devils and Demons tn
Dimenziókapuk és portálok, azokon át nagy számban érkező démonok, egy teljes világ veszélyeztetettsége. A Handy Games az okoseszközökre készített játékát alakította át, hogy elérhető legyen PC-n is, ez pedig magával hozta a döntés minden hátrányát: kevés a beállítási lehetőség, történet igazából nincs, a játékmechanika egyszerű. Ideig-óráig még...
Kiadó: Headup Games
Fejlesztő: HandyGames
tovább

Escape from Naraka

PC megjelenés: 2021. július 29.
Escape from Naraka tn
Az Escape from Naraka során a hindu alvilágba merülünk alá kedvesünk megmentése okán, egy jó kis belsőnézetes platformer álcája alatt. Utunkat csapdák, furcsa lények, és megannyi elhalálozás szegélyezi majd, de nem csak ügyességünkkel vehetjük fel velük a harcot.
Kiadó: Headup Games
Fejlesztő: XeloGames
tovább
RPG

Everreach: Project Eden

PC megjelenés: 2019. december 04.
PS4: 2020. július 23.
XBOX One: 2019. december 04.
További platform megjelenések
Everreach: Project Eden tn
Az Everreach: Project Edenben az emberiség tönkrevágta a Földet, kifosztottuk természeti kincseit, cserébe túlnépesedtünk. Nincs más hátra, új otthonra kell lelnünk. Meg is találtuk egy gyönyörű bolygó, az Eden képében. A projektet az EverReach nevű cég vezeti, mi a privát hadseregük egyik tagját alakíthatjuk, akit azért vezényelnek az Edenre,...
Kiadó: Headup Games
Fejlesztő: Elder Games
tovább

Gigapocalypse

PC megjelenés: 2021. július 22.
Gigapocalypse tn
Szeretted gyerekként azt képzelni, hogy játéksárkányoddal képes vagy felégetni mindent, ami az utadba kerül? Akkor ez az ajánlat neked szól, hiszen a Gigapocalyse keretében akár meg is valósíthatod különböző szörnyekkel.
Kiadó: Headup Games
Fejlesztő: Goody Gameworks
tovább

Greed: Black Border

PC megjelenés: 2010. január 03.
Greed: Black Border tn
A játékot fejlesztő osztrák ClockStone stúdió előző munkája, az Avencast nevű szemre is kellemes, játszani is jó szólista, akcióközpontú RPG volt, amely kliséi ellenére is egyedi szórakozást nyújtott, és a kritika is elég kedvezően fogadta.
Kiadó: Headup Games
Fejlesztő: Clockstone Software
tovább

Grimmwood – They Come at Night!

PC megjelenés: 2018. augusztus 02.
Grimmwood – They Come at Night! tn
Mind hallottunk vagy olvastunk legalább egy Grimm mesét, melyekben van egy visszatérő elem, a baljós sötét erdő. Ne térjünk le az útról, szórjunk morzsákat, hogy kitaláljunk. De mi van akkor, ha ez az egyetlen hely ahová menekülni lehet egy véres háború nyomai elől? A Grimmwood - They Come at Night! című játék egy túlélő MMORPG, ahol a játékosok...
Kiadó: Headup Games
Fejlesztő: Big Moustache Games
tovább
RPG

Grotesque Tactics 1: Evil Heroes

PC megjelenés: 2010. október 15.
Grotesque Tactics 1: Evil Heroes tn
A szarkasztikus hangvételű történetet a középpontba helyező Grotesque Tactics egy régi vágású RPG, aminek harcrendszerébe stratégiázást kevertek. Elemeit főleg az olyan nagynevű játékokból emelte át, mint a Final Fantasy Tactics, a Heroes of Might & Magic és a Fire Emblem.
Kiadó: Headup Games
Fejlesztő: Silent Dreams
tovább

Grotesque Tactics 2: Dungeons and Donuts

PC megjelenés: 2011. november 21.
Grotesque Tactics 2: Dungeons and Donuts tn
A Grotesque Tactics 2: Dungeons and Donuts a 2010-es epizód folytatása. Ironikus, történetalapú szerepjáték, párbeszédei a Monkey Island-et idézik, miközben a csatákat sem hanyagolja el, hiszen egy RPG-be az is kell.
Kiadó: Headup Games
Fejlesztő: Silent Dreams
tovább

Hell Pie

PC megjelenés: 2022. július 21.
PS4: 2022. július 21.
XBOX One: 2022. július 21.
NS: 2022. július 21.
XBOX X: 2022. július 21.
PS5: 2022. július 21.
További platform megjelenések
Hell Pie tn
A Hell Pie-ban a játékosok Nate, az úgynevezett "rossz ízlés démona" szerepét veszik át. A Sátán születésnapjára szánt pite sütéséhez szükséges hozzávalók összegyűjtésével megbízott Nate, Cherub társával az oldalán messzire utazik, hogy megtalálja, amire szüksége van. Stílusát tekintve a Kao the Kangaroo és az A Hat In Time nyomában járó Hell...
Kiadó: Headup Games
Fejlesztő: Sluggerfly
tovább

In Between

PC megjelenés: 2015. augusztus 21.
In Between tn
Az In Between nagyon hasonló koncepcióval indul, mint az inspirációként szolgáló Braid: kézzel rajzolt elemekből építi fel a világát, és mit ad az ég, logikai ugrabugrálós játékmenetével is Johnatan Blow alkotásának legjobb pillanatait próbálja megidézni. Az In Between főhőse haldoklik, a kampány során narrációjának kíséretében figyelhetjük meg...
Kiadó: Headup Games
Fejlesztő: Gentlymad
tovább

Industria

PC megjelenés: 2021. szeptember 30.
Industria tn
1989. november 9-én leomlott a berlini fal – ezzel a valós eseménnyel indít az Industria című FPS. Hősnőnk, Nora e jeles nap éjszakáján éppen pihen, amikor kollégája és szeretője felhívja a hírrel. Ám Nora és Walter számára a berlini fal leomlása nem örömteli esemény, ugyanis ők Kelet-Berlinben élnek és dolgoznak, egy titkos laborban, ahol a...
Kiadó: Headup Games
Fejlesztő: Bleakmill
tovább

Meridian: New World

PC megjelenés: 2014. szeptember 26.
Meridian: New World tn
A Meridian: New World egy valósidejű stratégiai játék, mely mögött egy magyar fejlesztőcsapat, a Shattered Origins: Guardians of Unityvel már bizonyított Elder Games áll.
Kiadó: Headup Games
Fejlesztő: Elder Games
tovább

PAM - Post-Apocalyptic Mayhem

PC megjelenés: 2011. március 17.
PAM - Post-Apocalyptic Mayhem tn
Néha jól esik kikapcsolni az agyunkat valami esztelen játékkal, melynek semmi értelme, csak a lehető legnagyobb rumli okozása. És ha ráadásul mindezt a világvége után tehetjük, pusztításra átalakított verdákkal, akkor máris még jobban hangzik az egész játék, nemde?
Kiadó: Headup Games
Fejlesztő: Steel Monkeys
tovább
RPG

Pixel Heroes: Byte & Magic

PC megjelenés: 2015. február 06.
Pixel Heroes: Byte & Magic tn
A Pixel Heroes: Byte & Magic humoros körítéssel egyesíti a szerepjátékok és a brutális roguelike címek legjobb elemeit, egy olyan kaland keretében, amiben természetesen nem mást, mint a világot kell megmentenünk egy szektától, a The Sons of Dawntól, akik egy ősi istent akarnak a világra szabadítani.
Kiadó: Headup Games
Fejlesztő: The Bitfather
tovább
1 2