Kérjük jelentkezz be!
Half-Life 2

Half-life 2 és epizódjai

A pajszer fémes tapintása a legjobb érzés, ami érhet, és Lamarrnak hívják a kiskutyád? Akkor nézz be!
#596903 Mukridzsin 2011. január. 24. 15:09
Mukridzsin
#596840 :: Chocho (2011. január. 24. 11:22)
JohnBart írta: 1. A film elején Shephard azt mondja, öt év telt el a Black Mesa incidens óta. WTF? A HL Wiki szerint a HL1 és a Hétéves Háború között volt eleve 10 év (ami a portálviharokat figyelembe véve teljesen hihető), akkor meg miért van totális Combine megszállás és teljesen kialakult ellenállás a filmben már 5 év után?
Az nem hét éves, hanem hét ÓRÁS háború.Link.
JohnBart írta: 2. A zombik a filmbeli formájukban egyáltalán nem illenek a HL-világba, mivel egy az egyben a L4D-ből lettek átemelve. Hol voltak a headcrabek a fejükről, ha egyszer azok irányítják a testet? Hogyhogy rohannak, ha egyszer a HL-ben még sétálni is alig tudtak (a fast zombiet leszámítva, persze)? Ha egyszer már mindenképp zombikat akartak a filmbe, akkor hűnek kellett volna maradni a játék univerzumához, mert ez így nagyon zavaró volt.
Itt direkt kikacsintásról van szó, ami marhára zavaró, de ez van.
JohnBart írta: 3. A Combine katona és Shephard párharca. Értem én hogy valami cool kis párbajt akartak, de a Mátrixos vetődésen, és a szamurájkardos Combineon nyomtam egy facepalmot. LOL. A baromi idegesítő akciófilmes klisét (azaz hogy megállunk, nézünk egymásra 2 percig, aztán egyszerre elkezdünk lövöldözni) nem is említem, egy szintetikus, parancsot vakon teljesítő, már-már android katona nehogy már így kezdjen viselkedni fixen likvidálandó célpont esetén.
Az a harcjelenet kb. szánalmas, ahogy az egész film. Szerintem ótvar sz@r lett. Tele van oda nem illő, nevetséges jelenetekkel, a jelmezek gagyik, az akció óvodás szintű (a folyosós tűzharcon röhögőgörcsöt kaptam), és még sorolhatnám... Ha jó fanfilmet keres valaki, erre tessék!
Chocho írta:

Ha jó fanfilmet keres valaki, erre tessék!

A Escape From City 17 projekt kb. 1,5 éve leállították. A filmet készítő PurchaseBrothers egyetlen célja a hírnévszerzés volt (a többi feltöltött videójuk is ezt sugallja). Miután ezt megkapták no meg rengeteg munkát, semmi idejük sem maradt az Escape From City 17 elkészítésére.

A HL inspirálta Trailer-ből meg annyit, hogy tele van velük a padlás. A Escape From City 17-el ellentétben a Beyond Black Mesa legalább kész van és veled ellentétben nekem nagyon tetszik úgy ahogy van.

BÉKE
#596840 Chocho 2011. január. 24. 11:22
Chocho
#596837 :: JohnBart (2011. január. 24. 11:17)
Mukridzsin írta: Beyond Black Mesa elkészült !!!!
Nem lett rossz, abszolúte nem lett rossz. Nem csak mint rajongói film, hanem mint kis független film is kiváló, minőségi munka. A képi világ, a terep, a tűzharcok, a Half-Life-os kikacsintások (pl. a tökéletesen megcsinált health pack, az USP Match, az Aperture számítógépház) nagyon tetszettek, bár pár szálka miatt nem tudtam teljesen élvezni a mozit... 1. A film elején Shephard azt mondja, öt év telt el a Black Mesa incidens óta. WTF? A HL Wiki szerint a HL1 és a Hétéves Háború között volt eleve 10 év (ami a portálviharokat figyelembe véve teljesen hihető), akkor meg miért van totális Combine megszállás és teljesen kialakult ellenállás a filmben már 5 év után? 2. A zombik a filmbeli formájukban egyáltalán nem illenek a HL-világba, mivel egy az egyben a L4D-ből lettek átemelve. Hol voltak a headcrabek a fejükről, ha egyszer azok irányítják a testet? Hogyhogy rohannak, ha egyszer a HL-ben még sétálni is alig tudtak (a fast zombiet leszámítva, persze)? Ha egyszer már mindenképp zombikat akartak a filmbe, akkor hűnek kellett volna maradni a játék univerzumához, mert ez így nagyon zavaró volt. 3. A Combine katona és Shephard párharca. Értem én hogy valami cool kis párbajt akartak, de a Mátrixos vetődésen, és a szamurájkardos Combineon nyomtam egy facepalmot. LOL. A baromi idegesítő akciófilmes klisét (azaz hogy megállunk, nézünk egymásra 2 percig, aztán egyszerre elkezdünk lövöldözni) nem is említem, egy szintetikus, parancsot vakon teljesítő, már-már android katona nehogy már így kezdjen viselkedni fixen likvidálandó célpont esetén. 4. Most tényleg Összességében azonban remek munka, kíváncsi vagyok, mit tudna ugyanez a csapat kihozni egy eredeti ötletből...
JohnBart írta:

1. A film elején Shephard azt mondja, öt év telt el a Black Mesa incidens óta. WTF? A HL Wiki szerint a HL1 és a Hétéves Háború között volt eleve 10 év (ami a portálviharokat figyelembe véve teljesen hihető), akkor meg miért van totális Combine megszállás és teljesen kialakult ellenállás a filmben már 5 év után?

Az nem hét éves, hanem hét ÓRÁS háború.Link.

JohnBart írta:

2. A zombik a filmbeli formájukban egyáltalán nem illenek a HL-világba, mivel egy az egyben a L4D-ből lettek átemelve. Hol voltak a headcrabek a fejükről, ha egyszer azok irányítják a testet? Hogyhogy rohannak, ha egyszer a HL-ben még sétálni is alig tudtak (a fast zombiet leszámítva, persze)? Ha egyszer már mindenképp zombikat akartak a filmbe, akkor hűnek kellett volna maradni a játék univerzumához, mert ez így nagyon zavaró volt.

Itt direkt kikacsintásról van szó, ami marhára zavaró, de ez van.

JohnBart írta:

3. A Combine katona és Shephard párharca. Értem én hogy valami cool kis párbajt akartak, de a Mátrixos vetődésen, és a szamurájkardos Combineon nyomtam egy facepalmot. LOL. A baromi idegesítő akciófilmes klisét (azaz hogy megállunk, nézünk egymásra 2 percig, aztán egyszerre elkezdünk lövöldözni) nem is említem, egy szintetikus, parancsot vakon teljesítő, már-már android katona nehogy már így kezdjen viselkedni fixen likvidálandó célpont esetén.

Az a harcjelenet kb. szánalmas, ahogy az egész film.

Szerintem ótvar sz@r lett. Tele van oda nem illő, nevetséges jelenetekkel, a jelmezek gagyik, az akció óvodás szintű (a folyosós tűzharcon röhögőgörcsöt kaptam), és még sorolhatnám...

Ha jó fanfilmet keres valaki, erre tessék!
Gaming is believing.
#596837 JohnBart 2011. január. 24. 11:17
JohnBart
#596155 :: Mukridzsin (2011. január. 21. 21:23)
Beyond Black Mesa elkészült !!!! http://www.youtube.com/user/InfectiousDesigner
Mukridzsin írta:

Beyond Black Mesa elkészült !!!!

Nem lett rossz, abszolúte nem lett rossz. Nem csak mint rajongói film, hanem mint kis független film is kiváló, minőségi munka. A képi világ, a terep, a tűzharcok, a Half-Life-os kikacsintások (pl. a tökéletesen megcsinált health pack, az USP Match, az Aperture számítógépház) nagyon tetszettek, bár pár szálka miatt nem tudtam teljesen élvezni a mozit...

1. A film elején Shephard azt mondja, öt év telt el a Black Mesa incidens óta. WTF? A HL Wiki szerint a HL1 és a Hétéves Háború között volt eleve 10 év (ami a portálviharokat figyelembe véve teljesen hihető), akkor meg miért van totális Combine megszállás és teljesen kialakult ellenállás a filmben már 5 év után?

2. A zombik a filmbeli formájukban egyáltalán nem illenek a HL-világba, mivel egy az egyben a L4D-ből lettek átemelve. Hol voltak a headcrabek a fejükről, ha egyszer azok irányítják a testet? Hogyhogy rohannak, ha egyszer a HL-ben még sétálni is alig tudtak (a fast zombiet leszámítva, persze)? Ha egyszer már mindenképp zombikat akartak a filmbe, akkor hűnek kellett volna maradni a játék univerzumához, mert ez így nagyon zavaró volt.

3. A Combine katona és Shephard párharca. Értem én hogy valami cool kis párbajt akartak, de a Mátrixos vetődésen, és a szamurájkardos Combineon nyomtam egy facepalmot. LOL. A baromi idegesítő akciófilmes klisét (azaz hogy megállunk, nézünk egymásra 2 percig, aztán egyszerre elkezdünk lövöldözni) nem is említem, egy szintetikus, parancsot vakon teljesítő, már-már android katona nehogy már így kezdjen viselkedni fixen likvidálandó célpont esetén.

4. Most tényleg

Összességében azonban remek munka, kíváncsi vagyok, mit tudna ugyanez a csapat kihozni egy eredeti ötletből...
I am serious... and don't call me Shirley.
#596468 Borsodi 2011. január. 23. 09:14
Borsodi
100%-osan hozta a Half-Life feeling-et. Igaz volt benne pár új kitalált dolog, de ettől eltekintve nem volt vele semmi baj. Csak egy baj van... még mindig nem jelent meg az Episode Three!!!!!!!
#596167 Mukridzsin 2011. január. 21. 21:46
Mukridzsin
Ha YouTube-os videó nem indulna el, ez elfog!

from Brian Curtin
#596155 Mukridzsin 2011. január. 21. 21:23
#594637 Nano8000 2011. január. 16. 13:07
Nano8000
Ott lehetett tudni, hogy nem eredeti neki, mikor azt írta patchet keresett a játékhoz
#591743 Mukridzsin 2011. január. 04. 20:29
Mukridzsin
#591730 :: Dante203 (2011. január. 04. 19:56)
és kezdjem előröl a chapter-t vagy mit csináljak?
A Lost Coast CSAK egy ingyenes 1db pályás tech demonstráció, a Source motor 2005-ös változatának az erejét mutatja meg.
Nem hibáztál , sajnos ilyen rövid ez a tech demonstráció. A HL2 : DM viszont egy teljes értékű ingyenes multis móka, jobbnál jobb pályákkal !!
#591730 Dante203 2011. január. 04. 19:56
Dante203
és kezdjem előröl a chapter-t vagy mit csináljak?
#591728 Chocho 2011. január. 04. 19:55
Chocho
#591727 :: Dante203 (2011. január. 04. 19:52)
hello leszedtem (steammel) a hl2 lost coast-ot a deathmatch-el együtt. (a deathmatch-et még nem próbáltam) azt szeretném kérdezni hogy ez valami demó? mert az első chapter után mikor leszakadok azzal a "lift-el" és elkezd beszélni a bácsi elsötétedik a képernyő és a menüben találom magam nem tudok második chapter-re menni load game-ben meg csak az a 2 automentés van amit a játék csinált
Dante203 írta:

hello
leszedtem (steammel) a hl2 lost coast-ot a deathmatch-el együtt. (a deathmatch-et még nem próbáltam)
azt szeretném kérdezni hogy ez valami demó? mert az első chapter után mikor leszakadok azzal a "lift-el" és elkezd beszélni a bácsi elsötétedik a képernyő és a menüben találom magam nem tudok második chapter-re menni load game-ben meg csak az a 2 automentés van amit a játék csinált

Nem demo... szerintem csak bugba ütköztél, ez minden.
Gaming is believing.
#591727 Dante203 2011. január. 04. 19:52
Dante203
hello
leszedtem (steammel) a hl2 lost coast-ot a deathmatch-el együtt. (a deathmatch-et még nem próbáltam)
azt szeretném kérdezni hogy ez valami demó? mert az első chapter után mikor leszakadok azzal a "lift-el" és elkezd beszélni a bácsi elsötétedik a képernyő és a menüben találom magam nem tudok második chapter-re menni load game-ben meg csak az a 2 automentés van amit a játék csinált
#591610 laceszgamer 2011. január. 04. 14:27
laceszgamer
#591594 :: csga (2011. január. 04. 12:23)
Még az ősszel, vagy nem tom mikor, de azt mondta Gabe, hogy még tavaly lesz 3 a világot megrázó bejelentésük. Ezt elfelejtették, vagy mi? Alig várom már, hogy megismerjem Freeman kalandjainak a kezdetét. Sok dolog még nem teljesen világos.
Meg az EP3 mat is bejelenthetnék végre, jopár éve még épp azért dicsöitették az epizodos dolgot mert igy hamarabb követhetik egymást a részek.... hát nagyon.
Csak a Puffin ad Neked erőt... :D
#591594 csga 2011. január. 04. 12:23
csga
Még az ősszel, vagy nem tom mikor, de azt mondta Gabe, hogy még tavaly lesz 3 a világot megrázó bejelentésük. Ezt elfelejtették, vagy mi?

Alig várom már, hogy megismerjem Freeman kalandjainak a kezdetét. Sok dolog még nem teljesen világos.
#591584 JohnBart 2011. január. 04. 10:39
JohnBart
#591564 :: Mukridzsin (2011. január. 03. 23:32)
Szerencsés emberek már tegnap nekiállhattak végigjátszásának, de még mindig nem a végleges változattal. Most rajtuk a sor, hogy a temérdek bugot felleljék és azokat jelentség a Black Mesa-t fejlesztő csapatnak. Szerintem most már tényleg nincs messze a BlackMesa megjelenése !!! FORRÁS! : blackmesa fórum Black Mesa DVD Cover 1 , Black Mesa DVD Cover 2
Jó kis borítók, simán el tudnám képzelni őket egy dobozon...
#591564 Mukridzsin 2011. január. 03. 23:32
Mukridzsin
Szerencsés emberek már tegnap nekiállhattak végigjátszásának, de még mindig nem a végleges változattal. Most rajtuk a sor, hogy a temérdek bugot felleljék és azokat jelentség a Black Mesa-t fejlesztő csapatnak. Szerintem most már tényleg nincs messze a BlackMesa megjelenése !!!

FORRÁS! : blackmesa fórum

Black Mesa DVD Cover 1 , Black Mesa DVD Cover 2
#584982 JohnBart 2010. december. 11. 17:16
JohnBart
#584644 :: csga (2010. december. 09. 21:41)
Vicces videó A többi része is jó.
csga írta:

Vicces videó A többi része is jó.

Hát ez nagyon jó lett...
#584644 csga 2010. december. 09. 21:41
#581363 Chocho 2010. november. 23. 11:01
Chocho
#581361 :: csga (2010. november. 23. 10:28)
Nincs valami hír a Black Mesa-ról? Valamivel ki kéne tölteni a karácsony előtti játékűrt.
Sajna semmi hír. Szerintem ki se jön idén...
Gaming is believing.
#581361 csga 2010. november. 23. 10:28
csga
Nincs valami hír a Black Mesa-ról? Valamivel ki kéne tölteni a karácsony előtti játékűrt.
#577870 JohnBart 2010. november. 07. 21:02
JohnBart
#577220 :: Borsodi (2010. november. 05. 21:10)
Hmmm... Egy film a Half-Life világban, de egy különálló történettel. Ez akár még be is jöhet. A minőség is eléggé Hollywood-os (vagy legalább is eléggé hiteles), szóval várni fogom.
Képi világában amatőr kezdeményezésként kifejezetten jó (sőt, remek), de azért a fásult hangú narrátort és a Neoba hajló Shephardöt nem kéne erőltetniük.
#577220 Borsodi 2010. november. 05. 21:10
Borsodi
#577213 :: Mukridzsin (2010. november. 05. 20:45)
The Right Man in the Wrong Place Trailer További infó : http://beyondblackmesa.com/
Hmmm... Egy film a Half-Life világban, de egy különálló történettel. Ez akár még be is jöhet. A minőség is eléggé Hollywood-os (vagy legalább is eléggé hiteles), szóval várni fogom.
#577213 Mukridzsin 2010. november. 05. 20:45
Mukridzsin

The Right Man in the Wrong Place Trailer

További infó : http://beyondblackmesa.com/

#577039 JohnBart 2010. november. 05. 01:06
JohnBart
#576955 :: csga (2010. november. 04. 20:05)
Bocs, de az HL1 végigjátszása mennyi ideig tart?
csga írta:

Bocs, de az HL1 végigjátszása mennyi ideig tart?

Hehe, pont most kezdtem el ismét kitolni. Elvileg olyan 10-15 óra simán meglehet normál tempóban.