Előszó: A Kezdetek...


Mint minden történet, ez is egy bevezetővel kezdődik. Először az Angry Birds nevű sorozattal 2011-ben találkoztam. Egy T-Mobile-os reklámban láttam az őrületet, noha nem tudtam akkor, hogy mi is ez valójában. Noha a reklám tetszett, de nem kötött le túlságosan, így nem is kerestem rá akkor. Lehet utólag belegondolva ez egy orjás hiba volt - de ezen már úgysem változtathatok.



Első Fejezet: A Facebook-os hatások...


2012. Február vége volt. Éppen beteg voltam akkor, szóval sok időm volt - azért, mert én amikor otthon vagyok szinte semmit sem csinálok. Ebben az időben nagyon sok ismerősöm játszott egy úgynevezett Angry Birds Friend-el. Ez egy klasszikus AB, csak Facebook-on. Mivel viszont nem ismertem ekkor még annyira a sorozatot, ez nem zavart. Azonban ekkor csak annyit ért el, hogy gyakran menjek rá a Rovio YouTube csatornájára. Így inkább ezen részt leginkább a megismerés, illetve a YouTube "újra használását" érte el nálam.



Második Fejezet: Az űrutazás


Ahogy a címből is sejthető, most a Space-ről beszélek. Ez időtájt ez a játék egyszerűen szükséges volt, hogy kiadják, mert az AB már unalmassá vált. Habár az előbb emlegetett dolgot nem vette figyelembe - mivel újonc voltam - de utólag már belátom. Viszont kijelenthető: a Space lett talán a klasszikus AB-ből a legjobb! Sajnos egy ideig csak a demót nyomattam, de az legalább olyan élvezettel, mint amikor a teljes játékot is kipróbálhattam.



Folytatás következik...