Mielőtt hozzálátnánk, szögezzünk le néhány információt! Egyrészt a nézetség, feliratkozók, tetszések és nem tetszések 2014. 09. 10.-én lettek felírva. Másodsorban egy kicsit hiányos, mivel Sondani privátba tette a saját videóját, ezért ezt nem tudom hozzá tenni. Ezek után kezdjük is el.

A nézetséggel kapcsolatban nem lepődtem meg. Közel 31 videót tettünk fel, ezeket leginkább a verseny ideje alatt néztük meg a legtöbben. Utána csak a legjobban sikerült videók tudtak további nézőket generálni. Ezen nem lepődtem meg, de voltak olyanok, amik többet érdemelnek ezen a részen. Összesen 12196-szor kattintottak a videókra.

Ami a feliratkozókat illeti, itt inkább a több feliratkozókkal rendelkező csatornák tudták ilyen „drasztikusan” megemelni. Mert úgy általában (nem bántásként természetesen) 5-6 vagy ennél kevesebb előfizetővel „gazdálkodunk”. Összesen 9342 feliratkozó van azokon a csatornákon, amelyek jelentkeztek.

A tetszésekkel kapcsolatban nem lepődtem meg. Habár mindegyik részre igaz az állítás, hogy a több feliratkozóval rendelkező csatornák megnövelik ezen adatokat, de túlnyomó többségben ebben a területben nem igaz. Összesen 208-an kattintottak a tetszés gombra.

A nem tetszésekkel kapcsolatban pedig körülbelül ennyit vártam. Kevés videónál láttam azt, hogy több a dislike, mint a like. Ez így rendben is van. Összesen 37-en kattintottak a nem tetszés gombra.

Most pedig jöhetnek a játékok – ugyanis összeszámoltam a játékokat, hogy hányszor szerepeltem – (kivéve két videót: egyiket Sondani privátba tette, a másikat pedig piben által készített videónál még mindig nem tudom, melyik játékról van szó – ha valaki segít, akkor megköszönném!)

A legpopulárisabb játék a Battlefield 3 volt. Vagy azért, mert ingyenes volt anno Origin-en, vagy azért, mert sokan szeretik – mindkettő nem zárja ki egymást! – de engem azért lepett meg, mert azt hittem, hogy valamelyik free-2-play (LoL, DOTA 2, TF2 és a többi…) lesz a dobogó legfelső fokán. 5(+1, de arról nem beszélek, mert hivatalosan nem kerülhetett be a versenybe) választották.

A dobogó második fokán holtversenyben található a League Of Legends, és a Counter-Strike: Global Offensive. Az utóbbin én meglepődtem, hogy ilyen sok videó készült róla, én eggyel kevesebbre számítottam volna, de így alakult. 3-3 videón láthattuk őket.

Nemcsak a dobogó utolsó fokára került, de ráadásul ez az utolsó játék, amiből egynél több videó készült. Ez pedig nem más, mint a Battlefield 4. Két „vállalkozó” személy készített róla egy videót.

Ezek után jönnek azok a játékok, amiket csak egyszer láthatott a verseny alatt a publikum ABC sorrendben (jelölések: T: több videóra gondoltam az adott játékkal kapcsolatban; E: erre a mennyiségre gondoltam a verseny közben; N: nem gondoltam volna, hogy ez is lesz ebben a versenyben):

Battlefield 1942 (E)
Company Of Heroes 2 (E)
Crysis 3 (T)
Dark Souls (E)
DiRT 3 (N)
Far Cry 3 (E)
Fiesta (N)
Forza Motorsport 4 (N)
Guitar Hero - World Tour (N)
L.A. Noire (E)
LEGO Star Wars - The Complete Saga (N)
Mortal Kombat (T)
Surgeon Simulator 2013 (T)
Team Fortress 2 (T)
The Very Organized Thief (N)
Torchlight 2 (N)
Trackmania (E)

Nos, ennyi lett volna eme elemzés! Köszönöm azoknak, akik végigolvasták! Ha a videókra vagy kíváncsi, azokat itt tekintheted meg. Ha pedig a saját értékelésemre, azokat pedig itt. Ennyi lett vonla! Viszlát, legközelebb! :D