Informaikai órák szünetein nagyon sok no name flash játékkal játszunk (nálunk legalábbis ez a helyzet). Mai napon fedeztük fel a Special Strike-ot. Ez egy Unity-vel hajtott FPS, aminek nincs története. Úgyhogy kreáltam egyet (vigyázat, bojlereket tartalmazhat!):

"2027-ben járunk. A rendőrség magatehetetlen. Úgy terveik életük hátramaradt részét, hogy egy játékot csináltak. Aki egy gyorsan összerakott map-on képes a legtöbb gyilkosságot összeszedni, az hihetetlen jutalomban részesül. Azonban nem gondolhattak a következőre, hogy ez a valóság!!44!!

Ennyit róla, beszéljünk komolyan. A játék egy játékmódot tartalmazz (deathmatch), és egy pályát (egy villa szerű épületet). Van késünk, pisztolyunk, AK47, kétféle Sniper fegyver, egy shotgun, és három gránát. A shotgun azért vicces, mert akkor is egy egész tárat tölt meg a játékos, ha csak egy golyót lőttünk el. A játék hatalmas ping áradatot zúdít ránk. Volt olyan, hogy 103 ping volt azon a gépen, ahol a Team Fortress 2 9 alá is esett. A grafika korrekt, de a hangeffektek kritikán aluliak! Csak egy halál animáció van, és a ping áradat miatt darabosan mozognak a karakterek. Elsősorban haverokkal ajánlatos játszani, de egy 10 percig egyedül is ki kel próbálni.

A játék itt érhető el: http://www.y8.com/games/special_strike

Köszönöm a figyelmet! Hamarosan találkozunk, addig is: Viszlát, legközelebb! :D