Harmadik fejezet: Az ellenség oldala



Ahogy a neve is árulkodik, itt a Bad Piggies-ről van szó. Ez szerintem utólag nagyon fontos volt, mert kellet már a kreativitás. Ellenben nálam a megjelenése csak azért maradt meg a fejemben, mert ugyanazon a napon volt nekünk a Szecskaavató. Ellenben a játékot én mind a mai napig szeretem, és szerintem elengedhetetlen volt arra, hogy végleg bele szeressek eme sorozatba.



Negyedik fejezet: A bepótolás ideje



Minimális szerencse, hogy a család beszerzett egy "családi" iPad-et, mert így az Angry Birds-ök potenciális free week játékok voltak. Így is lettek - amint megláttam töltöttem is le. Talán ez volt az a pillanat, amikor végkép kijelenthettem: imádom a sorozatot. Tudom, sokan nem szeretik és értem az okokat is. Lehet nem ez a világ legjobb játéksorozata. Biztos vagyok benne, hogy aki nem ismer, és megkérdi, hogy mi a kedvenc játéksorozatom, és mondom, hogy Angry Birds kiröhög. De egyszerűen beszippant valami, ha a sorozatra gondolok.

Ötödik fejezet: A sorozat



Tudtam, hogy lesz rajzfilm sorozat. Tudtam, mert anno az Index-en olvastam (2013 elejét írunk, ekkor még nem ismertem a Guru-t). De amikor megláttam a hivatalos előzetest, egyszerűen kiabáltam. Nem tudtam, hogy kel ezt elképzelni, de én ekkor vártam már. És minő meglepő - lehet, hogy nem lett grandiózus, de én szinte a legelső pillanattól beleszeretem. Nem a legjobb rajzfilm sorozat ezt bevállalom, de akkor is! Volt valami bája. Volt valami, ami miatt ösztönzőt az, hogy a hivatalos DVD-ket beszerezem. Ezt nem igazán tudom leírni, de megvolt nekem ebben a kémia. Annyira, hogy várom a második évadot!



Hamarosan folytatódik...