Szerintem nektek nem kel bemutatnom a Harmonix-ot. Ha mégis, akkor csak ennyit írok: ők fejlesztették a Guitar Hero-t, meg a Rock Band-et, valamint a Dance Central-t. Utóbbi szerintem talán a legjobb Kinect-es széria, aminek XBOX One-os verziója is lesz. Na, mármost én a Dance Central 2-ről szeretnék írni.

2011-ben lett bejelentve az E3-on, és Augusztusában lett bemutatva a hivatalos Intrója, ami alatt Flo-Rida – Club Can’t Handle Me szólt. Ezzel nincs semmi baj, hiszen szerintem minden hivatalos jogdíj megvolt/megvan a Harmonix-ra szóval nincs is ezzel gond. Hol kezdődik a probléma? Elég csak megnézni a következő videót, amit a már említet stúdió töltött fel.

Ha azt gondolod, hogy azért nincs hang, mert rossz a hangszóród, vagy némára raktad a videót, és/vagy hangszórót, nagyot tévedsz! Azért nem hallani semmit, mert a YouTube-on nyílván valóan sokan sírta, hogy ezt a dalt illegálisan használták fel. Én csak ezt tudom elképzelni! Elég szégyen az, hogyha egy olyan videót halkít le a YT, ami alatt hivatalos licencek voltak. Én legalábbis így gondolom. És itt látszódik az, hogy nem érdekli a rendszer senkit, ha nem vagy hype-ban, akkor bele kakilnak a szádba – még akkor is, ha van hozzá licenced, ha nem Hype-olt, akkor ezt az információt nem nagyon érdekli a rendszer.

Nos, ennyi lett volna. Mindenki vonja le a fellelőséget ezek után. Én EASZ voltam, hamarosan megint írok eme blog-ra. Addig is: Viszlát, legközelebb! :D [U. I.: Nem nagyon illik egy ilyen hangvételű bejegyzés után „:D”-vel zárni. Úgyhogy aki ezt nem fogadja el, annak itt van az alternatíva: :( ]