Konfiguráció:


Processzor: Intel Core i3-6100U (2 x 2,30GHz, 3MB Cache)
Kijelző: 13.3" HD (1366x768) LED
Memória: 4GB DDR3 1600MHz
Háttértár: 128 GB SSD
Grafikus kártya: Intel HD Graphics 520
Optikai meghajtó: nincs
Egyéb jellemzők: WiFi, USB csatlakozók: 2 x USB + USB 3.0, SD kártyaolvasó, HDMI, VGA, Webkamera, Bluetooth 4.0, LAN
Szín: Fehér
Akkumulátor: 2 cellás
Operációs rendszer: nincs
Billentyűzet: magyar
Garancia: 24 hónap, Asus „Pick-up and Return”

A gép a szokásos ASUS szettet hozza, a fekete megszokott kartondobozban jön és a csomag tartalmában sincs különösebb meglepetés. Maga a készülék a textil zsákban jön és mellé kapjuk a töltőt, a drivereket tartalmazó CD-t és a hivatalos papírokat. A készülék műanyag borítású, a fedlapon csak a szokásos ASUS felirat található. A gép igen kis méretű: 328 x 234 x 25.6 mm és súlya is csupán 1,59kg tehát utazáshoz vagy ahhoz, hogy bárhová magunkkal vigyük igen praktikus. A gép elején és hátulján nincs semmi említésre méltó, nézzük a két oldalát ahol a a csatlakozók találhatóak. A gép bal oldalán található a töltő csatlakozó, egy LAN port, VGA port, HDMI, USB 3.0 és egy kombinált jack csatlakozó. A jobb oldalán pedig található 2x USB 2.0 egy SD kártya olvasó és a Kensington Lock.

A kijelzője 13,3”-as HD felbontású (1366x768), matt felületű így külső fény mellett is kényelmesen használható. A készülékben beépített SonicMaster sztereó hangszóró van.


A billentyűzet és touchpad használata kényelmes, a csuklónk hidegen tartásáért az IceCool technológia felel. Billentyűzet háttérvilágítás nincsen, fehér alapon fekete jelzéseket kapunk. A numerikus rész kimaradt ami a gép méretéből adódóan nem hiszem, hogy bárki számára is nagy meglepetést okozna. A gép i3-6100U procival érkezik, kétmagos, alap órajele 2,3GHz. A konfighoz járó 4GB memória pont megfelel azokhoz a tevékenységekhez, amire ezt a laptopot kitalálták. A háttértár egy 128GB-s SSD, ami még gyorsabbá teszi a gépet, a grafikus kártya pedig egy Intel HD Graphics 520.

Mindent egybevetve, aki általános felhasználásra keres gépet és fontos neki a szállíthatóság annak bátran ajánljuk az ASUS X302UA modelljét. Irodai és netes tevékenységekhez tökéletes és gyakorlatilag észrevétlenül tudjuk magunkkal szállítani.