Konfiguráció:


Processzor: Intel Core i5-7200U (2 x 2,50GHz / 3,10GHz Turbo, 3MB Cache)
Kijelző: 14" FULL HD (1920x1080) LED matt
Memória: 8GB DDR4 2133MHz
Háttértár: 512 GB SSD
Grafikus kártya: Intel HD Graphics 620
Optikai meghajtó: Optikai meghajtó nélkül
Egyéb jellemzők: WiFi: 802.11ac + BT, USB csatlakozók: 2 x USB + USB 3.0 + USB 3.1, Kártyaolvasó, HDMI: 1.4, Webkamera: HD, BlueTooth: 4.1
Súly: 1.45 kg
Szín: Quartz Grey
Egyebek: USB 3.0 to RJ45 cable + HDMI to VGA cable
Kiegészítők: ASUS védőtok
Akkumulátor: 3 cella
Operációs rendszer: Microsoft Windows 10 Home 64bit
Billentyűzet: magyar (Billentyűzet világítás)
Garancia: 24 hónap Asus háztól házig garancia. A termékhez ingyenesen Asus "Pick-up and Return" szolgáltatás jár, így meghibásodáskor a központi Asus szerviz hívása után (06-1-505-4561), az Asus vállalja a termék otthoni felvételét és a javítás utáni visszaszállítását!

A gép egy szürkés, stílusos dobozban érkezik, amin maga a készülék található valamint az ASUS Zenbook felirat. A csomagban nem csak a Zenbook található. Lássuk mi jár még mellé. A készüléken kívül kapjuk még a szokásos papírokat, a töltőt, ezen kívül még egy hordozó táskát és 2 átalakítót. Az egyik HDMI-VGA átalakító a másik USB-Ethernet átalakító. A gép fém vázat kapott, ezzel még elegánsabbá téve. A fedlapon semmi különös nem található csak a szokásos ASUS felirat. A gép alján sincs semmi különösebb, 4 csúszásgátló korong és a kettő hangszórónak hely.


A gép két oldalán találhatóak a különböző portok. Kapunk 2db USB 2.0-s csatlakozót valamint 1-1 USB 3.0-t és 3.1-et. Ezen kívül van még a készüléken HDMI csatlakozó, egy kombinált jack csatlakozó valamint egy SD kártya olvasó. Ezen kívül még az oldalán találjuk az állapotjelző ledeket. A billentyűzet nagyon kényelmes, a betűközök megfelelőek és a leütési út is rendben van. A jelzések is jók, fekete alapon, fehér jelzést kapunk. A numerikus rész nem fért már el a billentyűzeten de kaptunk háttérvilágítást. A touchpad is tökéletes, a reakció idő gyors, a pad mérete jó.

A készülék kijelzője 14”-es IPS kijelző. Full HD, 1980*1080-as felbontásra képes LED képernyő. Matt felületű így külső fény mellett is kényelmesen tudjuk hasznáni. A kijelző tetejébe van beépítve a webkamera. Az általunk tesztelt gép i5-7200U procival érkezett, ami már nem csak az irodai tevékenységek elvégzésére képes. Két magos, alap órajele 2,5 GHz ami 3,1 GHz-ig húzható. 8GB RAM-ot kapunk, ami teljesen ideális ehhez a konfighoz. 512GB M.2-es SSD szolgál tárhelyül így tényleg nagyon gyors kis géppel van dolgunk, és az 512GB-n rengeteg adat elfér, így nem kell kompromisszumot kötni tárhely vagy gyorsaság tekintetében. A videókártya egy integrált Intel HD 620.


A hangszórók a készülék alján találhatóak és egy harman/kardon rendszert kapunk Mindent összevetve egy nagyon jó kis Zenbook az UX410UA, bátran ajánljuk mindenkinek. Elegáns külseje, erős belseje van és mivel a súlya alig 1,5kg ezért kényelmesen magunkkal vihetjük bárhova.