A promóció neve: Benzint az embereknek, ingyen! és holnap veszi majd kezdetét egy Mobil kútnál Los Angelesben. A reggel hattól kezdődő osztogatás egészen addig fog tartani, amíg a kút teljesen ki nem ürül. Az biztos, hogy ez nem lesz olcsó mulatság, még akkor sem, ha az utóbbi hetekben némileg csökkentek is az üzemanyagárak az Egyesült Államokban.

A kút dolgozóit zsoldosoknak öltöztetik be, valamint az egész helyet a játék stílusának megfelelően díszítik fel, és még szórólapokat is osztogatni fognak az ott lévőknek. Az egész eseményt az alábbi weboldalon követhetjük majd az ígéretek szerint élőben, és már egy beharangozó videó is található az oldalon.

Az akció logikus és ötletes, hiszen a játék fő eleme az olaj, és az érte való harc. A játékban egy nagyszabású háború fog kialakulni Venezuela olajtartalékaiért, ami nekünk, mint játékosoknak is fontos lesz, hiszen lesznek olyan esetek, hogy csak akkor tudunk fegyver- vagy járműutánpótlást kérni, ha rendelkezünk a megfelelő mennyiségű üzemanyaggal. A Mercenaries 2 mellesleg jövő héten kerül majd a boltokba.