A Minercraft egy standox Pc game amit a svéd Markus Persson ötlete és egyben ő is fejlesztette.A játék maga a teljes verziója igen borsos áru kb 6000ft de szerencsére több ingyenes kliens is letölthető
az internetről Magyarországon a legnagyobb népszerüségnek örvendő kliens a Colos 22 által létrehozott HU Minercraft.Az eredeti anyival ér többet hogy egy firssitésel előrébb van.
MIRŐL IS SZÓL A JÁTÉK?A játék lényege egyszerű élj túl.Ez nem annyira egyszerű feladat hiszen az éjjel megjelennek veszélyesbbnél veszélyesebb szörnyek (pókok,csontvázak,élőholtak, stb) ezeket elég nagy kihívás megölni.Ezen kívül élelemről és menedékről kell gondoskodnunk.Ezt a nagyonjól felépített crafting (barkácsolás) rendszerrel lehet megoldani.Minden tárgynak saját receptje van az alapanyagokat mi magunknak kell megteremtenünk(pl vadászat,bányászat).Ha szert tettünk értékes anyagokra,fegyverekre,páncélokra akor összemérhetjük erőnk a két fő bossal.
MIÉRT MEGUNHATATLAN EZ A JÁTÉK? A játék teljesen free azaz azt csinálsz amit akarsz de ha mégis megunnánk a játékot különböző modokat és mapokat rakhatunk be a játékunkba.Némely mapon küldetéseket is teljesíthetünk ami hosszú órákra lekötheti figyelmünket.Valamint a játékban jól kidolgozott többjátékos módot találunk amivel barátainkal közösen vehetünk rész a kalandokban.
De legizgalmasabb dolog az hogy müködő "gépeket" is készíthetünk a Redstone segítségével pl aratógép,malacpersely.
Összeségben a Minercraft megunhatatlan játék amit mindenki próbáljonkí!
Értékelésem: 99%

AZ ÉN MINECRAFTOS VIDEÓIM:channel/UC35TKlyqJtOELEwnhLvBHcw/videos?tag_id=UC35TKlyqJtOELEwnhLvBHcw.3.minecraft&sort=dd&view=46&shelf_index=2

Youtoube csatornám:https://www.youtube.com/channel/UC35TKlyqJtOELEwnhLvBHcw
LÉGYSZI IRATKOZZATOK FEL!!!!
Remélem tetszett a cikk sziasztok!
Kérdésetek van vagy bármimás írjatok skypen (nmarci2)

Képek a játékból: