Az SMW Central egy SMW hackekre specializálódott oldal, szinte csak ezzel lehet itt találkozni. Itt található meg a legtöbb SMW hack, a hackeléshez szükséges alapanyagok, mint például custom zenék, "téglák", háttérképek, ellenségek, stb. A legtöbb SMW hacker itt bukkan föl, és itt teszi közre művét. Ezen kívül még nagyon fontos része az oldalnak a fórum, ahol a készítők megbeszélik a dolgaikat, segítséget kérnek, adnak.
Az SMW Centralt 2006. januárjában nyitotta meg két programozó és SMW hacker: Boom.dk és Smallhacker. Nemsokára már rengetegen látogatták az oldalt, jöttek segítők és felhasználók egyaránt. Eközben ez a két fickó még egy oldalt létrehozott a nagyon profi hackelők számára, ez volt a Nightfall. Ezután már nem nagyon törődtek régi oldalukkal, elhanyagolódott, nem moderálták. Ekkor érkezett meg a csapatba So Not Normal, azaz S.N.N. és Techokami, akik rendbe tették az oldalt. 2008. januárjában Boom.dk végleg elhagyta az SMW Centralt, és ez ahhoz vezetett, hogy Smallhacker inkább kilépett a Nightfallból. A Nightfall pár hónap múlva összeomlott, helyén már csak idióta reklámok foglalnak helyet. Boom.dk azóta sem nagyon került elő.

Én 2008. áprilisában ismerkedtem meg az oldallal, már nem is nagyon emlékszem, hogyan. Jópár hónapig innen csak letöltögettem a hackeket, míg októberben rászántam magam, és regisztráltam. Pár hétig nem is voltam nagyon aktív, de mostanában igazán belevetettem magam a fórum életébe (ha nem is SMW hackelésről társalgok , akkor inkább az "OFF topicocban" szoktam megjelenni).
Eme kis sztori után bemutatnám azokat a fontosabb fórumozókat röviden, akiket pár hónap alatt megismertem: (jelenlegi avatárjukat is beszúrom)

S.N.N.: Rengeteg díjat begyűjtött, nagyon kedves és igazán jártas az SMW hackelésben ez az adminisztrátor, aki szinte minden téren jelen van az oldalon. Az egyik legjobb komponista az oldalon, és híres hack-je, a Mario's Keytastrophe már széles a világon ismert. Egyébként egy 23 éves kanadai egyetemi hallgató.

Smallhacker: Az oldal egyik indítója, a másik legfőbb adminisztrátor. Híres az oldalon, hogy mennyire pesszimista, néha eléggé undok tud lenni, viszont ő az egyik legnagyobb ész, rengeteget ért az SMW hackeléshez.

FuSoYa: őt emelném ki az SMW Central egyik legfontosabb alakjának, mivel talán nélküle nem is lenne oldal. Az egyetlen furcsa dolog, hogy ő nincs, és soha nem is volt jelen az oldalon. Ő készítette el 2003-ban a Lunar Magic nevű programot (mellé még a Lunar Ips patchelőprogramot is), amivel nagyon egyszerűen lehet szerkeszteni a hackeket. Szinte mindenki csak ezzel dolgozik, szóval igazán hálásak is neki. Az pedig igazán fura, hogy az SMW hackelés atyja nincs fönt a világ legnagyobb SMW hackelős oldalán. A Lunar Magic-hoz mintegy demonstrációként készítette a Super Demo World című hacket, ami talán a leghíresebb hack a világon.

Buu-Huu: az egyik legfontosabb moderátor, rengeteget dolgozik az oldalért. Nagyon kedves és szolid, már PM-eztem is vele (ő kezdte, amikor valami hülyeséget csináltam az oldalon ), és kiderült, hogy magyar származású (ami szerintem nagy ritkaság egy ilyen oldalon), Németországban lakik, de nagyjából érti a magyart, mert a szülei Magyarországból valóak.

Kyoseron: szintén egy moderátor, akit többször szavaztak meg a legjobb fórumozónak. És tényleg nagyszerű fickó.

fabio: lokális moderátor, szinte mindig figyeli a fórumot, sokszor elég szigorú, de aki nem vét hibát, azt nem bántja.

Reading: egy nagyon jó fej moderátor, bár mostanában nincs sokat az oldalon, még így is érezni hatalmát fölöttünk. A Super Mario Infinity részek készítője, úgyhogy nem akárkivel van dolgunk!

WhiteYoshiEgg: ő már csak egy rendes tag, mint én, viszont az oldal egyik legnagyobb ifjú reménysége. Remekül ért az SMW hackelés minden fajtájához, pedig még csak 15 éves (!), mint én. Hackje, a Pokey's Adventure az egyik kedvencem.

Dinomar: ő a fórum tipikus hülyegyereke, 16 éves srác, aki sokszor megszegi a szabályokat, ezért már vagy százszor kitiltották fóromról. Ehhez képest ő is remekül hackel és programoz.

Pieguy1372: ő a legmagasabb szintű fórumozó (több, mint 5000 hozzászólása van) ,de nehogy azt higgyétek, hogy hülyeségeket ír: minden postja tartalmas és van mondanivalója. Van egy külön SMW-fóruma, ahol a saját cuccait teszi közre. Sokszor választották a legjobb, szabályokat betartó fórumozóvá.

Találkozunk a következő postnál!

Üdv:



(Ui: kommenteljetek! Csak akkor tudom meg, milyen lett az írás!)