• Bejelentették a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2-t
  • A vámpíros akció-RPG második része Seattle-ben fog játszódni
  • A megjelenés 2020 elejére lett kitűzve

A Vampire: The Masquerade jogokat néhány éve megszerző Paradox Interactive az elmúlt hetekben elég egyértelmű jeleket küldött arra vonatkozóan, hogy valami újdonság készül a franchise háza táján. Pár napja végképp biztossá vált, hogy egy új játék bejelentésére számíthatunk a Game Developers Conference-en, tegnap éjszaka pedig végül sor is került a lepelezésre.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

A titokzatos játék végül a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 lett, folytatást kap tehát a 2004-ben megjelent akció-RPG, amely ezúttal Seattle-ben játszódik majd. A történet és a harci lehetőségek legfőbb befolyásolója ezúttal is az lesz, hogy melyik vámpírklánhoz csatlakozunk kalandjaink során - a fejlesztők azt ígérik, hogy ezekből a megjelenés után továbbiak is érkeznek majd, méghozzá teljesen ingyen.

Az első rész írója, Brian Mitsoda által gondozott Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 megjelenése 2020 első negyedévére lett kitűzve, méghozzá PC, PS4 és Xbox One platformokra. Az első kedvcsináló videót, illetve screenshotokat odafent láthatjátok.