• Hivatalossá vált, hogy kik érkeznek elsőként a Mortal Kombat 1-be
  • Többek között Hazafi és Békeharcos is beszáll a küzdelembe
  • De a széria korábbi részeiből is lesznek ismerős arcok
  • Így lényegében teljesen bejöttek a korábbi szivárgások

Az esetek többségében az derül ki az ilyen-olyan szivárgásokról, hogy lényegében semmi valóságalapjuk nincs, jelenleg azonban egészen más a helyzet. Az Amazon olasz részlege még májusban buktatta le véletlenül a Mortal Kombat 1-hez érkező első Kombat Pack (tehát a DLC karaktereket tartalmazó csomag) tartalmát, a listán pedig láthattunk egy-két ismert karaktert – ezúttal szerencsére olyanokat, akik nem lógnak ki teljesen a témából. A NetherRealm Studios-nak köszönhetően pedig immáron hivatalossá vált, kik ugranak be elsőként a küzdőtérre (értelemszerűen az alapjáték szereplőin túlmenően), és igazából minden bejött, amit korábban hallottunk.

A legfontosabb, hogy valóban berepül A Fiúk (The Boys) legyőzhetetlennek tűnő antagonistája, a Call of Duty legújabb szezonjában is feltűnt Hazafi (Homelander), aki bizonyára ezúttal is a lézerével fogja amputálni a szembenállók ilyen-olyan testrészeit (már tűkön ülve várjuk, hogy milyen Fatalityket találtak ki neki a szakik). Emellett a John Cena által megformált Békeharcos (Peacemaker) és a Legyőzhetetlenből (Invincible) ismert Omni-Man is beszáll a buliba, méghozzá olyan ismert Mortal Kombat-karakterek oldalán, mint Ermac, Takeda és Quan Chi. Egyelőre sajnos nem ismert a DLC ára és megjelenési dátuma, de ilyen nevek láttán vélhetően elég sok rajongó fogja bezsákolni a csomagot.

Minden eddiginél brutálisabbnak és izgalmasabbnak ígérkezik az új Mortal Koimbat! Ha érdekel a Mortal Kombat 1, megtalálod a Konzolvilág kínálatában!