A Sith Tanács Uralja a topic-ot, ez természetes themaster Tanácsostárs. Dragnan Mester annyira nem akarom elárulni,mert akkor nem lesz neked semmi meglepetés.Végeredményben több helyre kell majd menned, tessék uralni a kiváncsiságodat
Oké, akkor légy üdvözölve themaster Sith Tanácsos Mondjuk röviden a célunk :a kobor jedik átállitása a sötét oldatlra és uralni a topicot.Fő fő szabály hogy nem sértegetjük őket ,csak finoman téritgatünk és terjesztjük a sötét oldal nagyszerű mivoltát.
Lesz, de vannak egyébb teendőid főleg a jedi mesterekkel.Tehát majd ha másodjára végeztél az Onderon-on, utána a kupak-tanács miatt vissza kell menned a Dantooine-ra és innentől kezdve vége a repkedgetésnek viszont lesz majd neked új felfedezésre váró planéta. Várom a képeket themaster akkor szerintem te már beléphetnél a Sith Tanácsba, ha végigtóltad sötétként.Darth Laci Bá várja a jelentkezésedet
és,aaa korriban meg a dantooine után lesz még valamilyen bolygó?Kotor2-t még nem vittem végig...Na,viszont ha akarjátok,a karim,most ünnepelte 23. szintjét,és ha érdekel csinálok pár képecskét
Véletlen volt, elnézést tehát Dragnan Mester lehet belőle jedit faragni, csak arról kell kérdezgetni hogy miért nem őli meg az áldozatait és pontosan ugyanorra a helyre kell vinni a Nar Shadda-on ahol az erőt érzékeltette velünk Kreia.
Akkor te egy univerzális Sith vagy.Akkor ez már tényleg ismerős lesz A tudjukiről nem akartam küldeni mert azért az legyen titok a többieknek
Elnézést,Kedves Darth Laci Bá,de Dragnan,nem Dragman!
Aaaaa Mirát(tudod,az a hülye,béna csaj)is jedivé lehet nevelni,vagy csak a szűzlányt?Már nem az szerintem xD xD
Gratula Dragman Padawan ,azaz Mester A csajhoz meg főleg Mondjuk én az első perctől ahogy elkezdek szintet lépni jedi ide-jedi oda az erővillámokat egyből tuningolom mert mindegy hogy mi leszek de én az erőre esküszöm, igy a kardozások is élvezetesek maradnak még a végén is
nem volt nehéz Lacibá.Most már a dantooine-on vagyok,szívok-császkálni kell össze vissza-,de mindjárt 22-es vagyok és egy részt elrontottam,úgy hogy be kell hoznom a lemaradást.
a csaj megvan
Beszéltem vele,figyelj elmentettem elötte,szerinted jó,hogy Weaponmaster lettem?
Ügyes vagy Padawan Szerintem beszéljél a banyával ,mert neked már Mesternek kéne lenned.Darth Laci Bá küld egy extra erő-levest ,mert hamarosan kemény harcokban lesz részed.Az erő legyen veled+valami jó csaj
Én is emlékszem Mester Mondjuk nekem az egy nem volt meg csak most vettem nem rég. Ez a szép az emlékekben hogy mindenki máshogy emlékszik Mindenesetre tény hogy én egyből csatlakoztam a Stih társakhoz és Persian_Warrior volt a Mesterem.Szép emlékek ezek Darth Laci Bá ha lenne szive most sirna Viszont mivel nekem ilyen nincs igy nem sokat filózok rajta.
nem volt nehéz Lacibá.Most már a dantooine-on vagyok,szívok-császkálni kell össze vissza-,de mindjárt 22-es vagyok és egy részt elrontottam,úgy hogy be kell hoznom a lemaradást.
Én is emlékszem Mester Mondjuk nekem az egy nem volt meg csak most vettem nem rég. Ez a szép az emlékekben hogy mindenki máshogy emlékszik Mindenesetre tény hogy én egyből csatlakoztam a Stih társakhoz és Persian_Warrior volt a Mesterem.Szép emlékek ezek Darth Laci Bá ha lenne szive most sirna Viszont mivel nekem ilyen nincs igy nem sokat filózok rajta.
Jó mondjuk tényleg csak homályos emlék-foszlányiam vannak ezen időszakról, de egyszer mindenki volt kopasz erőnélküli , kardnélküli, társnélküli,ruhanélküli, nincstelen , névnélküli amnéziás De szép is volt
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.