Kérjük jelentkezz be!
WildStar

WildStar

Az ex-blizzardosokból alakult Carbine első, sci-fi témájú, könnyed grafikájú, humoros MMORPG-je, a műfajt nagyban űző NCSoft gondozásában.
#868018 Carmageddon4 2018. november. 30. 07:03
Carmageddon4
Most már nem lehet játszani vele bezárták a szervereket.
Gamer gyerek:D
#765802 Carmageddon4 2016. június. 09. 19:30
Carmageddon4
Steamen most aktiválták a gamet.
Gamer gyerek:D
#759215 Zgurkaal 2015. január. 23. 15:52
Zgurkaal
ui.: még annyi, hogy aki szeretne továbbra is játszani, állítólag a magyar játékosok száma rettenetesen alacsony, ha van még egyáltalán. :) Szétszéledve pár embert állítólag még talán találhat az ember. Ellenben még most az ESO-ban havidíj ellenére is legalább 200 fős magyar guild is van, ha valakinek ez szempont.
#759214 Zgurkaal 2015. január. 23. 15:49
Zgurkaal
#759194 :: Theonyn (2015. január. 22. 07:37)
Én anno béta teszteltem a játékot, és nagyon megszerettem, elsősorban a stílusa és a világa miatt. Nekem felnőtt fejjel is a Kincses Bolygó a kedvenc rajzfilmem, és a WildStar nagyon erősen hajaz rá, épp ezért oda meg vissza vagyok érte. DE.... de havidíjat manapság szerintem egyetlen játék sem érdemel meg (a WoW sem! Szeretem, imádom, de a mai világban ennyi pénzt havonta egyáltalán nem ér meg), még pedig azért nem, mert szerintem más, nem havidíjas játékokhoz képest nem tudnak sokkal több tartalmat nyújtani, ami megérné azt a pénzt. Ott a Guild Wars 2, havonta olyan brutál mennyiségű tartalom zuhan a nyakunkba, ami más játékoknál talán félévente, évente ha előfordul. És ott sincs havidíj. Lényeg a lényeg, nagyon király játék a WildStar, de annyit azért nem nyújt, hogy megérje a havidíjat kicsengetni rá. Nemrég jöttek ki az ncsoft adatai, amiben látszik, hogy a WildStarnak nem megy olyan jól, így én bízok benne, hogy idén, vagy talán jövő év elején eltörlik a havidíjat. Ha így lesz, én azonnal száguldok megvásárolni a játékot a legközelebbi üzletben!!!
Főleg most, hogy azért a valamennyivel népszerűbb ESO is a havidíj eltörlése mellett döntött. Mindkettővel bétáztam és az igazat megvallva az ESO optimalizáltsága nagyon tetszett, meg magát az univerzumot/történelmet jobban szeretem, sőt a grafika is jobban az én stílusom volt, ellenben a WildStar-féle rajzfilmszerű grafikával, viszont a WS-ban voltak olyan harcrendszeri megoldások, amik rettenetesen ötletesek voltak, sokszor nehéz, de egyben szórakoztató volt a játék mechanikája. Az ESO mechanikája pedig egy vicc volt akkoriban számomra. Szoktam figyelgetni mindkettő népszerűségét, hogy hogyan alakul, az ESO-nál állították a fix kb. 700.000 előfizetőt nem régen, bár ki tudja, hogy milyen statisztika alapján. :) A WS-nek már ha csak a Facebook page-jét megnézzük csupán átlag 200k lájkolója van, és ez az utóbbi 1 évben egyáltalán nem nőtt, ami egy MMO esetében nayon halovány szerintem.
#759194 Theonyn 2015. január. 22. 07:37
Theonyn
Én anno béta teszteltem a játékot, és nagyon megszerettem, elsősorban a stílusa és a világa miatt. Nekem felnőtt fejjel is a Kincses Bolygó a kedvenc rajzfilmem, és a WildStar nagyon erősen hajaz rá, épp ezért oda meg vissza vagyok érte. DE.... de havidíjat manapság szerintem egyetlen játék sem érdemel meg (a WoW sem! Szeretem, imádom, de a mai világban ennyi pénzt havonta egyáltalán nem ér meg), még pedig azért nem, mert szerintem más, nem havidíjas játékokhoz képest nem tudnak sokkal több tartalmat nyújtani, ami megérné azt a pénzt. Ott a Guild Wars 2, havonta olyan brutál mennyiségű tartalom zuhan a nyakunkba, ami más játékoknál talán félévente, évente ha előfordul. És ott sincs havidíj.

Lényeg a lényeg, nagyon király játék a WildStar, de annyit azért nem nyújt, hogy megérje a havidíjat kicsengetni rá. Nemrég jöttek ki az ncsoft adatai, amiben látszik, hogy a WildStarnak nem megy olyan jól, így én bízok benne, hogy idén, vagy talán jövő év elején eltörlik a havidíjat. Ha így lesz, én azonnal száguldok megvásárolni a játékot a legközelebbi üzletben!!!
Nothing is true! Everyhing is permitted!
#759193 pajnacsosz 2015. január. 21. 22:04
pajnacsosz
Sziasztok!

Mennyire gépigényes a program? Mert gondolkodom hogy megveszem csak nem biztos hogy az athlon x2-es processzorommal érdemes lenne belevágni...
#755672 Vrungel_ 2014. augusztus. 19. 05:52
Vrungel_
Az a baj, hogy hacsak nem vagy egy ultra HC guild oszlopos tagja, akkor ez nem a te játékod. Magamfajta casual PUG játékosoknak itt sajna nem sok babér terem, úgyhogy én abba is hagytam és visszamentem WoW-ozni.
#754334 Sziklamester 2014. június. 30. 06:34
Sziklamester
Én csak tervezek vele játszani, de még nem biztos. Érdekesnek tűnt a leírtak alapján.
#754311 Pozandr 2014. június. 29. 14:14
Pozandr
Ki játszik a WildStar című játékkal? Itt a helyetek!
Olvasni jó - a művelődés legjobb formája.