Az Asus VivoBook S550CM laptop érintőképernyővel és Windows 8 rendszerrel van ellátva, hogy teljes mértékben a kényelmet és az egyszerű irányítást szolgálja.

Dizájn


Az Asus VivoBook S550CM laptop elődeit az Ultrabook kategóriában kell keresni, ami már fél garancia arra, hogy egy gondosan kialakított laptopról van szó. Az aprólékos kidolgozás és az elsőrangú anyagfelhasználás miatt az Asus VivoBook S550CM laptop mindenkit lenyűgöz. Az alumíniumborításnak köszönhetően roppant szilárd konstrukcióval rendelkezik, még annak ellenére is, hogy nagyon vékony. Az ezüst térbe kiválóan beleillenek szerkezetbe süllyesztett fekete billentyűk. A teljes értékű billentyűzet numerikus részt is kapott, ami megkönnyíti a számok használatát.

Felszereltség


A szigetes elrendezésű billentyűzet alatt található a touchpad, amellyel az Asus VivoBook S550CM laptop pontosan kezelhető. A legnagyobb érdekesség viszont az érintőképernyő, ami tökéletes összhangban van a Windows 8 operációs rendszerrel. Elsőre kicsit lehangolónak tűnhet a HD felbontás, de ha figyelembe vesszük a viszonylag előnyös árat, akkor ez érthetővé válik. Másodjára az Asus VivoBook S550CM laptop 15,6 hüvelykes kijelzője nagy fényerővel rendelkezik, ami a vetélytársakhoz képest nagyon nagy előnyt jelent. A multitouch kezelés könnyen megszokható, és néhány óra használat után annyira természetessé válik, hogy megfeledkezünk a többi lehetőségről. A hosszas munkavégzésre továbbra is a touchpad -ot és a billentyűzetet ajánljuk, de a szabadidős felhasználáskor az érintőképernyő használata lesz a befutó. A csatlakozók terén sem érheti semmi panasz az Asus VivoBook S550CM laptop modellt, mivel 3 darab USB, HDMI, VGA, LAN csatlakozókkal, optikai meghajtóval és kártyaolvasóval is fel van szerelve. A jó felszereltségről árulkodik a HD felbontású webkamera, a Wifi és Bluetooth rendszer is. Az akkumulátor 5 óra használatot engedélyez egyszeri töltéssel.

Hardver rendszer


Az általunk kínált Asus VivoBook S550CM laptop modellek a legújabb generációs Intelo Core processzorokkal vannak ellátva, amelyek kevés energiát igényelnek, de nagy teljesítményre képesek. Az igények szerint az Asus VivoBook S550CM laptop akár SSD -vel felszerelt konfigurációban is megvásárolható. A nagyobb grafikai teljesítményt igénylők akár Nvidia Geforce GT 635M videokártyával is megvásárolhatják az Asus VivoBook S550CM laptop modellt. Ez esetben a kisebb teljesítményt igénylő feladatoknál az integrált grafika dolgozik, és ha ez kevésnek bizonyulna, akkor automatikusan átveszi a helyét a dedikált típus. A memória nagysága 4GB, ami elegendő a bonyolultabb felhasználások során is.

Összefoglaló


Az Asus VivoBook S550CM laptop egyértelműen egy jelentős innovációval bíró készülék, amely örökre megváltoztatja a laptop irányítással kapcsolatos nézeteinket. A kis méret és hosszú üzemidőnek köszönhetően az Asus VivoBook S550CM laptop egy igazi világutazó, bár az otthoni felhasználók is örülni fognak a jó teljesítményének és a gazdag felszereltségének.