A csapat egy része természetesen csinálja majd a DLC-ket a ME3-hoz, de mi lesz a következő nagy játékuk? A Command&Conquer Generals 2-ről ne beszéljünk, mert azt nem az igazi Bioware csinálja, hanem az a noname csapat (Victoria Games vagy ilyesmi), aminek hozzácsapták a nevéhez a Bioware előtagot, hogy jobban tudják reklámozni őket.

Új IP-t szerintem nem indítanak, hanem rámozdulnak a Dragon Age 3-ra. Ami higgyétek el még inkább hack&slash lesz, mint az előző rész, a szerepjáték elemek pedig még inkább meg lesznek csonkítva. Bárcsak ne lenne igazam. Viszont arra is fogadni mernék, hogy az első interjúk végig arról fognak szólni, hogy a fejlesztők figyelembe vették a rajongók visszajelzéseit a DA2-vel kapcsolatban, és visszahozzák az RPG elemeket. Mikor is hallottuk ez korábban? Ja igen, a Mass Effect 3-nál! Az eredmény: semmi javulás nem történt ezen a fronton.

Nagyon remélem, hogy a játékosok ezúttal nem dőlnek be a marketing szövegnek, és ha tényleg egy Bioware-hez méltatlan program készül, azt nem fogják megvenni. Tudom, álmodik a nyomor...