Ki gondolta volna, hogy egyszer az Erzsébet téri Akváriumban fogok előadást tartani az elektronikus sportokról? Nagyobb összegbe fogadtam volna magam ellen, egészen ezidáig, ugyanis ijesztően közeleg az a Csütörtök este, amikor egy MeetOFF találka keretében, ahol éppen most az Online játékok a téma, amit az informatika tanárom szervez, lehetőséget kapok 10 percben, hogy a professzionális játékvilág szemszögéből bemutassam egy picit az elektronikus sportokat.

Mondanom sem kell gőzerővel készülök, hogy abba a 10 percbe a lehető legértékesebb információkat belecsempésszem. Ez az a téma amiről igazából egész nap tudom *****ni a szót, most azonban az idő is szóritani fog. Be kell valljam nem nagyon adtam még elő, viszont nagyon pozitív végkimenetelre számítok. Ott lesz egy csomó IT guru , főszerkesztő, tulajdonos és egy olyan témát hozok, ami nem igazán van benne a fejekben és üzleti lehetőségnek sem utolsó.

Az előadástól azt várom, hogy új kapcsolatokra, kapukra találok amiket döngethetek annak érdekében, hogy az elektronikus sportokat népszerűsítsem Magyarországon. Az egyetlen probléma, hogy marhára egyedül vagyok. Van egy célom, egy látomásom, egy kép a fejembe amit üldözök nap mint nap és néha azt érzem, hogy olyan jó lenne, ha lennének még mások, akik hasonlóan motiváltak és ugyanez a kép él a fejükben. Vannak segítők , adminok akik odateszik magukat, de nem érzem senkitől azt a pluszt, ami ahhoz kéne, hogy tényleg berobbanhasson ez a történet. Illetve be fog robbanni, efelől nincsen kétségsem a kérdés csak az, hogy mikor ? Mikor...?

Lényeg a lényeg, aki szeretne eljönni az jelentkezzen fel a MeetOFF oldalára EZEN a linken , továbbá akit érdekelnek az esportok , magyar és külföldi vonatkozású versenyek és úgy minden ami ezzel kapcsolatos az dobjon egy like-ot az ESL MAGYARORSZÁG facebook oldalára. És akkor see you on Csütörtök! :)