Kérjük jelentkezz be!
Kultúrsarok - videómagazin

Let's Play próbálkozás, tippek

Akik követik a blogomat, azoknak biztos feltűnt, hogy videózom egy ideje, és kiakartam magamat próbálni valami új dologban, ami a blind let's play (magyar neve nem is tudom hogy van-e, szóval ilyen elsőre játszós gameplay, vagy valami ilyesmi). Tanácsokat szeretnék kérni, hogy miben kéne változtatni, mivel nem vagytok megelégedve. Azzal, hogy szar vagyok, hagyjam sokat nem tudok kezdeni,...
2013. január. 26. 21:48
0 komment

Új csatorna

Na gondolom már sokatoknak van teli a töke az értelmetlen postajaimmal, és ígérem, hogy nem fogok minden egyes videóról írni egy bejegyzést, de most mindenképpen szerettem volna egyet. Csináltam egy új csatornát a Kultúrsaroktól függetlenül, ahol intézhetem a saját kis dolgaimat, mert jöttek ide is kommentek, hogy miért csinálom a végigjátszást pl, miért nem a Kultúrsarkot, stb, stb. Lesz...
2013. január. 20. 22:16
0 komment

MOHAA játékmenet

A minőségért elnézést kérek, nem tudtam, hogy van ez a 15 perces korlát, és nem volt utána türelmem még egyszer HD-ban renderelni meg feltölteni, de sok különbség amúgy sem lenne.
2013. január. 18. 20:00
0 komment

Kultúrsarok 2. rész

Elkészült a második videó, a hanggal volt némi probléma, de azért remélem nem nagyon megy az élvezhetőség rovására. Igyekeztem betartani az észrevételeket, remélem sikerült úgy ahogy. Ez a rész még 480p, de az esetleges harmadik már remélhetőleg HD-ban kerül feltöltésre.
2013. január. 13. 22:53
0 komment

Kultúrsarok 1. rész

Sziasztok! Tegnap töltöttem fel első videómat, ami egyenlőre csak kísérlet jellegű, ezért örülnék, ha minél többen megnéznétek és véleményeznétek, segítenétek, hogy minél magasabb színvonalra emeljem a sorozatot. Előre is köszönöm mindenkinek!
2013. január. 07. 22:29
0 komment