Sniffer Dog

Gyakori ellenfél.Egy német dog méreteivel rendelkezik.Oszladozó bőre, foltokban hiányzó szőre és olyan hosszú nyelve van, amelyet maga után vonszol a földön.Kétféle "típusa" van: a zöldes árnyalatú kan, valamint a lilás-rózsaszín szuka.
A hím egyedek valamivel gyengébbek és nehezebben veszik rá magukat a támadásra, szemben a nőstényekkel, amelyek meglehetősen agresszívak.
Mindig falkában, de minimum ketten támadnak ránk.Lassan mozog, de támadása meglehetősen gyors.Ha van közöttük szuka, akkor elsőként igyekezzünk őt megölni.Két három csapás a vascsővel vagy golfütővel, és máris a földön van.Természetesen taposni kell, különben felkel, és újult erővel ront nekünk.
Más lények elhullott testéből szívja a vért hosszú nyelvével, de ha hagyjuk, minket is megkóstol.A szuka rögtön a mellkasunknak ugrik, a kan inkább kerülget és lapít.
Jelenlétét halk, cuppogó és szürcsölő hangok jelzik.


Twin Victims

Robosztus, masszív lény, két szomorú, porcelánszerű csecsemőarccal és alsótest nélkül.Hosszú, fekete köpenyt visel és hatalmas kézfejein jár.
Ha lassan közeledünk felé, egyik karján állva csak békésen néz ránk, de amint közelebb érünk, méreteihez képest igen gyorsan és hirtelen támad.Ha viszont már messziről megpiszkáljuk a pisztollyal, rögtön nekünk rohan.Széles tenyerével jókora pofonokat osztogat.
Első látásra nehéz ellenfél, de meglepően könnyű dolgunk van vele: néhány lövéstől/csapástól hasra vágja magát, és bizony őt is meg kell taposni ahhoz, hogy később ne okozzon problémát.
Létezik egy jóval gusztustalanabb változata is, ami már nem ilyen csinos.Az egyik feje a szokásos helyen, míg a másik a nemi szerv környékén található.Neki is csak keze van, torz teste, és valamivel szívósabb, mint babaarcú rokona.Rajta semmiféle ruhadarab sincs, véres, sebekkel teli bőre szinte beleolvad a környezetbe.
Mind a két típussal viszonylag kevés az összezördülés, de az utóbbi valamivel ritkább.
Életében teljesen néma.Halálakor mély hangon nyögdécsel.Magassága meghaladja a 250 centimétert.