Mothbat

Első ránézésre egy kolibri és egy denevér szerelemgyereke, némi molylepkés beütéssel.Hosszú, tűhegyes csőre és gyorsan verdeső, bőrhártyás szárnya van.Nagyon gyakori, mindenhol megtalálható.
Ha nekünk repül, aprót sebez, de ha nem piszkáljuk, szívni kezdi a vérünket - a szó szoros értelmében.Egy jól irányzott ütéssel a földre kerül, de rá is kell taposni, különben ismét támad.Bug Spray-vel rögtön elpusztíthatjuk.
Körülbelül macska méretű.Közeledtét zavaró zúgás és döngicsélés jelzi.


Wheelchair

Igen, egy magától mozgó tolószék, ami még dühösen támad is.Mindig több van belőle egy helyen, és ha tehetjük, kerüljük is el, mert nem lehet "megölni", és ráadásul ha nekünk ütközik, fellök és energiát veszítünk.
Ha megcsapjuk, pár másodpercre megáll.Ritka.


Gum Head

Egy emberszabású mozgásával és hangrepertoárjával büszkélkedhet: veri a mellkasát, bömböl és visít.Szőre nincs, bőre szinte papírvékony, ennek köszönhetően izomtónusai remekül megfigyelhetőek.Nyakáról a mellkasára egy hatalmas, remegő tumor lóg.Apró, tüskeszerű farka van.
Két típusa van: egy hétköznapi, ugrálós, és egy masszívabb, nagyobb termetű, amely már megtanulta az eszközhasználatot, és vascsővel tör ránk.
Mozgása lassú, de vigyázzunk vele, mert a nyakunkba ugorhat egy nem látható, magasabb helyről.Támadása viszonylag gyors, ütése erős.Ha közeledik, rögtön csapjuk is pofán, mert ha ő támad először, a többi felbátorodhat.Csapatban mozognak, néha kifejezetten félénkek tudnak lenni.
Ember méretű, nem kifejezetten gyakori ellenfél.