• Itt a GOG Early Access programja
  • Nem minden játék kerülhet be, a cég válogat
  • 14 napos pénzvisszafizetés, legyen bármi az ok
  • GOG Galaxy támogatás
  • DRM nincs

Elég nagy veszéllyel jár, ha az ember korai hozzáférési játékokkal próbálkozik, hiszen a nagy ígéretek mögött sokszor nincs kézzel fogható tartalom, vagy éppen nem olyan a program, mint amilyennek azt elképzeltük, és akkor még ott van az a veszély is, hogy sosem készül el a projekt, vagy egyenesen egy átverés volt. Egy valóságos aknamező az Early Access, de a GOG bátor, és ami még fontosabb, okos.

ELINDULT A GOG SAJÁT EARLY ACCESS PROGRAMJA

A GOG megoldásának legfontosabb sajátossága, hogy nem mindenki vehet részt benne, hanem csak azok a játékok, amelyek egyrészt átestek a cég vizsgálatán, és érdemesnek találták arra, hogy nagyközönség elé tárják azt, másrészt azok, amelyeket a közösség szívesen látna -- persze, még a rosta ellenére is megvan a veszélye annak, hogy a vásárló csalódni fog, de itt jön a GOG másik védvonala

Minden korai hozzáférésű játékra 14 napos pénzvisszafizetést biztosítanak.

A vásárlást követő 14 napon belül mindenki és bárki visszakérheti a pénzért, ráadásul bármilyen okkal. Ha nem tetszett a játék, ha nem olyan amilyennek képzelted, ha nem megy a gépeden, bármi legyen, a GOG készségesen visszaadja a pénzed, szeretnének ugyanis bizalmat építeni.

Mindezen kívül a korai hozzáférésű játékok GOG Galaxy támogatással érkeznek, aminek révén egy-egy korábbi állapot visszaállítható, ha a fejlesztők a munkálatok során olyan változtatást hoztak volna, ami több hibát hozott, mint javítást, illetve ennek segítségével egy áttekinthető idővonalat is kapunk arról, hogyan fejlődött a játék. DRM természetesen most sincs.

gog-early-access.jpg

A GOG-féle Early Access öt játékkal indult útjára, amelyeket február 2-ig különböző mértékű kedvezménnyel vásárolhatunk meg. Ezek azok a címek: