Noha megjelent a Five Nights at Freddy 4, ez nem jelenti azt, hogy vége a rettegésnek, a játék ugyanis október 31-én egy ingyenes frissítést fog kapni. A játék fejlesztője, Scott Cawthon, most részletezte, hogy mit kapunk.

A Steamen kihelyezett közleményben az áll, hogy a frissítés automatikus lesz, és a játékot az 1.1-es verzióra emeli. Akik teljesítették a hatodik éjszakát, azok az Extrák menüben csalásokat, kihívásokat és egy „ismerős mini játék új változatát,” találják, ami segítséget nyújt a kihívások teljesítése során. Továbbá egy új szett csillagot is össze lehet szedni a próbatételekkel.

Ezen kívül ízelítőt kapunk Cawthon új játékából is. Ez nem a Five Nights at Freddy 5 lesz, hanem valami új dolog, amiből a tervek szerint egy játszható demó érkezik, de ha ez nem jön össze, akkor minimum egy kedvcsinálót azért láthatunk.

Amire viszont biztosan nem kerül sor, az a játék végén látható doboz felnyitása, mégpedig azért, mert még senki sem rakta össze a történetet, pedig az előző három játéknál ez egyáltalán nem jelentett problémát.