• Életrajzi filmet kap Snoop Dogg
  • A forgatókönyvért a Fekete Párduc 2. társírója felel

A Faze Clan hivatalos tagja, aki már a Call of Duty harcterein is pezsgőt bontva szórta a golyókat, avagy a legendás Snoop Dogg életrajzi filmet kap, aminek elkészítésében az 51 éves rapper is részt vesz. A film lesz Snoop cége, a Death Row Pictures első filmje, aminek forgatókönyvéért a Fekete Párduc 2 társírója, Joe Robert Cole fog felelni, a Dead Preisidents rendezője, Allen Hughes és Sara Ramaker vezetésével.

A rapper elmondása szerint már régóta tervezgeti ezt a projektet, de időbe tellett összeállítani hozzá a tökéletes stábot, mely megérti azt az örökséget, amit vissza szeretne adni a képernyőn és azt az emléket, amit szeretne hátra hagyni

TOVÁBBI ZENÉSZFILMEK

Ha további zenész-zenekaros filmekre vágytok, mostanában alaposan el vagyunk eresztve hasonszőrű produkciókkal. A Bohém Rapszódia sikere után Elton JohnDavid BowieAretha FranklinBob DylanLionel RichieCéline DionJudy Garland, a Mötley Crüe, a Sex Pistols és Elvis Presley is mozivászonra vagy képernyőre került. A Netflix dokumentumfilmmel tisztelgett Britney SpearsKanye West és The Notorius B.I.G. előtt, az Apple TV+ Billie Eilish életébe engedett betekintést, oknyomozó anyagot láthattunk Jackoról, a Foo Fighters pedig egy horrorfilmben tűnt fel.

Elég lassan haladnak a munkálatok, mindenesetre az utóbbi években bejelentettek már PrinceMichael JacksonRobbie WilliamsBob Marley és két Amy Winehouse biopic-et. Madonna saját magát rendezné, Millie Bobby Brown pedig Britney bőrébe bújna. Közeleg a Whitney Houston film, míg Daniel Radcliffe Weird Al Yankovic-ot formálja meg hamarosan. Érkezik továbbá egy Bee Gees mozi. Scorsese a Grateful Dead kultikus gitárosa, Jerry Garcia, majd Spielberg oldalán a legendás karmester, Leonard Bernstein életét mutatja be. Illetve készül egy Prodigy doksi is. Ti melyiket várjátok a legjobban?