Kérjük jelentkezz be!

Játékadatbázis

Kiadó:

Xbox Game Studios

Age of Empires 2: Definitive Edition

PC megjelenés: 2019. november 14.
Age of Empires 2: Definitive Edition tn
A 2018-as Age of Empires: Definitive Edition után 2019-ben megjelent a második rész, a The Age of Kings felújított változata is, amely a 2013-as HD-verzió feljavított grafikája helyett sokkal több újdonságot tartalmaz, egyúttal az összes eddigi DLC is helyet kapott benne. Egy igazi klasszikus kapta meg a 2019-es évhez méltó kiadását, rogyásig...
tovább

Gears 5

PC megjelenés: 2019. szeptember 10.
XBOX One: 2019. szeptember 10.
További platform megjelenések
Gears 5 tn
A Gears 5 folytatja a hosszúra nyúló Gears of War történetét. A főhős ezúttal a negyedik részben megismert Kait Diaz, akiről a játék végén megtudhattuk, hogy van valamilyen köze a Locustok immár halott királynőjéhez, Myrrah-hoz.
Fejlesztő: The Coalition
tovább

Gears Tactics

PC megjelenés: 2020. április 28.
XBOX One: 2020. november 10.
XBOX X: 2020. november 10.
További platform megjelenések
Gears Tactics tn
Április végén visszatér a sikeres sorozat, de ezúttal kicsit másképpen, hiszen a Gears Tactics egy XCOM-jellegű sRPG, ami szakít a korábbi hagyományokkal, története pedig évekkel a legelső Gears of War előtt játszódik. A Gears Tactics 2020. április 28-án jelenik meg PC-re és Xbox One-ra.
Fejlesztő: Splash Damage
tovább

Microsoft Flight Simulator

PC megjelenés: 2020. augusztus 18.
XBOX One: 2020
További platform megjelenések
Microsoft Flight Simulator tn
A Microsoft Flight Simulator a sorozatot új szintre emeli, legalábbis látvány szempontjából, ugyanis messze a legszebb játék az egész sorozatból. Rengeteg repülővel, a könnyű, kétszemélyes gépektől a hatalmas utassszállítókig műholdképek alapján kidolgozott tájak fölött röpködhetünk.
Fejlesztő: Microsoft Studios
tovább

Tell Me Why

PC megjelenés: 2020. augusztus 27.
XBOX One: 2020. augusztus 27.
További platform megjelenések
Tell Me Why tn
A DONTNOD a biztonsági zónán belül maradva ismét egy narratív kalandjátékot készít, melyben az ikrek, Tyler és Alyson, visszatérnek gyermekkori otthonukba, hogy felidézzék emlékeiket. Csakhogy idővel kiderül, hogy amire emlékeznek, az nem is a múltjuk... A Tell Me Why 2020. augusztus 27-én jelent meg PC-re és XOne-ra.
tovább