Mindig is szerettem az olcsón megvásárolható játékokat. A különböző budget kiadások között vannak jobbak és rosszabbak, a Legjobb választás pedig, bár rendes manuállal és szép lemezzel érkezik, kifejezetten rút tokokat jelent. A 990 forintért mért Painkillerrel már vannak fenntartásaim, de a minap vásárolt Condemned: Criminal Origins még úgy is megért ötszáz forintot, hogy rossz ránézni, olyan rusnya.

Mivel a szerkesztőségben nincs nálam a játék, és az interneten csak régebbi borító található meg, ezért inkább csak körülírom, milyen, higgyétek el, ennyi is bőven elég lesz: a játék eredeti dobozképe egy apró kis téglalapban kapott helyet a borító elején, körülötte egy világoszöld kerettel, "Legjobb választás" felirattal. Hát izé, ezt lehetett volna szebben is, nem kicsit, nagyon.

De...

... de minden sirám ellenére is tény: ötszáz forintért egy remek játékot kaptam, ami még ma is szuperül néz ki, és horror rajongóként azt hiszem, elégedett lehetek a Monolith teremtette sötét atmoszférával. Szóval legyen akármilyen igénytelen a borító, a hihetetlenül alacsony áron kínált minőségi játék meggyőzött.

Ti hogy álltok ezekkel az olcsó kiadásokkal? Zavar, ha egy tok nem szép? Esetleg nyomtattok újakat?