A sötétkék dizájn azonnal magára vonja a figyelmet. A könnyű szerkezeti váz a mobilitást szolgálja. Nem kell kompromisszumokat kötni, mivel a nagy teljesítményt, a kényelmes irányítást és a kitűnő minőségű képernyőt mind magába foglalja a K95VJ.

Nagy teljesítmény

Az általunk kínált ASUSK95VJ laptopok harmadik generációs Intel Core i5/i7 processzorokkal vannak felszerelve. A piacon kapható ezen kívül gyengébb Intel Pentium Dual-Core B980 és Intel Core i3 felszereltséggel is. A grafikai támogatás is magas színvonalat képvisel. Az NVIDIA Geforce GT635M és GT650M grafikai kártyák magas szintű játékélvezetet nyújtanak. Nem kell aggódni azon, hogy a kedvenc játékainkat nem fogjuk tudni elindítani. Még a jelenlegi legigényesebb szoftverekkel is gond nélkül megbirkózik a gép.

Kényelmes kezelés és gazdag technológiai felszereltség

A széleskörű felszereltség magába foglalja a puha tapintású billentyűzetet is, ami ergonómiailag tökéletesre sikerült. Az IceCool-technológiának köszönhetően minden hőtermelő komponens úgy van beszerelve, hogy ne zavarja a felhasználót, így például huzamosabb idő után is kellemesen hűvös és kényelmes a munkavégzés. A touchpad nagy mérete tovább segít a zavartalan kezelésben. Az ASUS SuperBatt-technológia megnöveli az akkumulátor élettartamát.

Az ASUS Super Hybrid Engine II Instant On segítségével mindig készenlétben áll a használatra. Az alvó üzemmódból mindössze két másodperc alatt képes felébredni. A készenléti idő akár két hétig is lehetséges. Ezen kívül, ha az akkumulátor töltöttségi szintje 5% alá csökken, a rendszer automatikusan elmenti az adatokat.

Az ASUS SonicMaster Life hangtechnológiának köszönhetően kiváló a hanghatás, ami a 18,4 hüvelykes Full HD-s (tehát 1920x1080-as natív felbontású) kijelzővel párosítva magas szintű élményt biztosít.

Az ASUS K95VJ megvásárolható a Digiprime.hu-n, a főoldalon pedig további érdekességek várják a látogatókat!