A 17,3” Full HD-s képernyő tükröződésmentes bevonata kiváló láthatóságot biztosít. A billentyűzet speciális bevonatú felülete az esetleges kiömlő folyadékok ellen nyújt biztonságot. Az ujjlenyomat-olvasó együttműködve a mellékelt HP szoftverrel fejlett támogatást nyújt a rögzített adatok védelméhez.



Bizonyára mindannyian azt szeretnénk, ha az ilyen elitkategóriás laptopba fektetünk, mint a HP Elitebook 8770, hogy hosszútávon megbízható és jó teljesítményű legyen. Az egyes tesztek (rezgés, por, hőmérséklet, magasság, esés) elvégzése során kiderült, hogy a laptop teljesítménye megfelel az igényes katonai szabványoknak (MIL-STD-810G). A laptop átfogó ISV (független szoftvergyártók) tanúsítással rendelkezik, ami tartalmazza az ISV applikációk legújabb verzióit

A Full HD felbontású, 17.3” nagyságú matt kijelző LED megvilágítású. Az adatok tárolására egy 750 GB-os merevlemez és egy gyors 24 GB-os SSD szolgál. Csatlakozási lehetőségek sora kínálkozik: USB 2.0, USB 3.0, eSATA, Express Card, Bluetooth v4.0, akkumulátor és dokkoló csatlakozó. A nagy teljesítmény alapjául a korszerű négymagos, Ivy Bridge technológiás Intel Core i7 3630QM/i7-3840QM processzorok állnak rendelkezésre. A Sandy Bridge technológia utódjaként számon tartott Ivy Bridge processzorok erősségei közé tartoznak a forradalmi 22 nm-es 3D tranziszotorok, melynek köszönhetően jelentősen csökkent az energiafogyasztás. Az Intel Turbo Boost 2 technológia a nagy terhelés következtében megnöveli a chipek alap órajelét, ezáltal megbirkózik a legkeményebb feladatokkal is. A grafikai minőséget az Nvidia Quadro K3000M/K4000M 2GB GDDR5 grafikuskártyák szolgáltatják. A HP Elitebook 8770 laptop a Digiprime.hu webáruházban előre telepített Windows 8 Professional operációs rendszerrel kapható.