MSI GT60 laptop külső


Az MSI GT60 laptop műanyag és fém kombinációjából született. A képernyő fedlapja szálcsiszolt alumíniumból készült, melyet vastag, matt felszínű műanyag vesz körbe. A fedlap közepén található a krómozott MSI felirat. Az MSI GT60 laptop belső része szintén fekete műanyagból készült, csupán a csuklótámasz kapott szálcsiszolt alumínium felületet. Csaknem 3.5 kilogrammos súlyával nem épp a legmobilisebb eszköz, viszont még mindig könnyebb magunkkal vinni, mint egy komplett asztali gépet.

MSI GT60 laptop teljesítmény


Az MSI GT60 laptop 2.7 GHz-es Intel Haswell i7-4800MQ processzorral rendelkezik, melyet 16 GB memória, 128 GB kapacitású SSD meghajtó, valamint 1 TB nagyságú merevlemez egészít ki. Az új Intel Haswell processzorok alacsonyabb fogyasztás mellett nagyobb teljesítményre képesek. Összességében az MSI GT60 laptop teljesítménye hihetetlenül jó. A játékok és az alkalmazások is rendkívül gyorsan indultak el, egyszer se tapasztaltunk akadozást. Az MSI GT60 laptop elképesztő grafikai teljesítményét a gyárilag tuningolt Nvidia GeForce GTX 780M videokártyának köszönheti.

MSI GT60 laptop jellemzők


Az MSI GT60 laptop egy gyönyörű, 15.6 hüvelykes Full HD felbontású, matt felületű kijelzővel rendelkezik. A képmegjelenítése kiváló, minden éles, a színek élethűek. Ezen kívül ez a matt panel rendkívüli látószögeket produkál, szinte vízszintesen kellett néznünk a kijelzőt ahhoz, hogy bármiféle színbeli torzulást tapasztaljunk. Az MSI GT60 laptop egy teljes értékű, SteelSeries gyártmányú billentyűzettel szerelt. A SteelSeries mindig is gamer billentyűzeteiről volt híres, a tesztmodellben szereplő is első osztályú volt. Az egyes billentyűk kellően nagyok, valamint ergonomikusan helyezkednek el. Használat közben nagyon jó benyomást keltett, az MSI GT60 laptop –hoz biztosan nem lesz szükség külső billentyűzetre.

MSI GT60 laptop tulajdonságok


Az MSI GT60 laptop internetes böngészés és közepes fényerősség mellett 4 óra 35 percig bírta egy töltéssel, akkumulátoros üzemideje így a Haswell processzornak köszönhetően szignifikánsan növekedett. Az MSI GT60 laptop Dynaudio hangrendszerrel szerelt, mely hangszórói a billentyűzet felett helyezkednek el. A beépített mélynyomóval együtt nagyon jó hangerőt, valamint hangminőséget produkált az MSI GT60 laptop.

MSI GT60 laptop vélemény


Az MSI GT60 laptop negyedik generációs Intel Haswell processzorral, 16 GB memóriával, valamint GeForce GTX 780M videokártyával a tökéletes gamer eszköz. Kialakítása nem annyira meggyőző, mint például egy ASUS G750 laptop dizájnja, viszont hardveres tekintetben elérte ezt a szintet. Az MSI GT60 laptop általunk legkedveltebb részlete a gamer billentyűzet volt, mely nagyon jól tette a dolgát. Ez az erőgép nem éppen egy olcsó laptop, viszont az olcsóság sose jellemezte a gamer laptop kategóriát. Az MSI GT60 laptop az áráért cserébe vitathatatlan teljesítményt és rengeteg felhőtlen szórakozást tud nyújtani.