Hamarosan kezdünk, bizony mondom néktek!

A Square Enix az elmúlt évek alatt a kedvenc kiadómmá nőtte ki magát (Tomb Raider, Deus Ex, Life Is Strange, Sleeping Dogs, NieR: Automata, Final Fantasy XV, ezek csak az én kedvenceim), így eléggé nagy elvárásaim vannak a mostani konferencia felé. Ha minden igaz lesz Life Is Strange 2. Gondolom gameplay az új Tomb Raiderből. Nagyon szívesen látnék tőlük teljesen új címeket is, de ami legjobban megdobogtatná a szívemet az egy Sleeping Dogs 2 bejelentés. Deus Ex sajnos tuti nem lesz. Gondolom az FFXV DLC-k is kapnak szerepet ma. Izgatottan várom.

Erre

19:00
Tomb Raider-rel nyitunk. Kemény!
Hangulatos felvezető és rögtön gameplay! Hoppá sokkal több lehetőség a bujkálásra és az onnan történő kivégzésekre. Sárral kente be magát Lara!!!

19:07
Nagyon rámennek a vízalatti helyekre, mégtöbb sírt ígérnek. Nem nagy változásra számíthatunk, inkább minden csiszolódik. Jó is az! Nagyon várom! Most pedig Final Fantasy XIV. Hát ez engem aztán :D
Final Fantasy XIV X Monsterhunter Wold öhm wut?

19:11
Captain Spirit. Az alkotók mesélnek róla. Ha minden igaz ez valamiféle első lépés lesz a LiS 2. évadhoz. Hm, érdekes. De inkább aranyos. Fene tudja, de legalább ingyen hozzánk vágják.

19:16
Dragon Quest XI. Gondolom valami JRPG. Nekem ezek teljesen kimaradtak az életemből.
És most újra valami fantasy cucc. Egyelőre csak ilyen furi rajzokat mutogatnak. Babylon's Fall a címe jövőre jön és a PlatinumGames csinálja, hoopppááá! KEll! NieR Automata Xbox megjelenés. Ugyanaz amit tegnap leadtak az MS-nél. Tovább!

19:21
Megint nyomtak valami JRPG-t, most meg a Just Casuse 4-t mutogatják. Új szinte emelték a pusztítást. Már tornádó is okozhat károkat nekünk és ellenfeleinknek. Durván néz ki! December 4-én jön.

19:25
Valami élőszereplső cucc. Mi a fene?
Volt eddig. The Quiet Man, valamiféle bunyós játék egy süket emberrel a főszerepben. Őőőhhh...
Augusztusban jön róla több infó. Hm. Érdekes. És újra Kingdom Hearts 3. Tegnap ugyanezt láttuk.

19:30
Úristen srácok, ez ennyi volt! Hát ez irgalmatlan harmatos volt! Semmi, egy 0.
E3 legnagyobb csalódását behúzta a Square Enix.
Na mind1 22:00-kor akkor jövök a Ubi-val... Levagyok döbbenve komolyan.