Ezen a képen már régóta kotlok, azt hiszem két hete már. Eredetileg rendes hírként (főoldal, meg minden) akartam megírni, de mindig közbejött valami fontosabb bejelentés, meg amúgy sem tudtam volna semmi épkézláb irományt összehozni mellé, így inkább -- hosszas hezitálás után -- a blog mellett döntöttem, mert mégiscsak meg akartam mutatni ezt a remekbe szabott kis munkát.



A fenti képen -- ha egyből nem látszódna -- a játékfejlesztők szövevényes hálóját láthattuk, amin a világos kék vonalak a belsős fejlesztő csapatokat, a lilák (ami szerintem inkább sötétkékeknek látszanak) a több részre szakadást jelzik, a pirosak ennek pont az ellenkezőjét, tehát az egyesülést, a zöldek a névváltozást, a kékek pedig azokat az együtteseket jelöli amik más fejlesztők tagjaiból verbuválódtak össze.

Sajnos a képen nincs rajta az összes fellelhető fejlesztő, de még így is egész jó rálátást kapunk arról hogy a cégek milyen viszonyban állnak egymással. (Amúgy van egy ugyanilyen autógyártósban is, az se rossz.)

UI: Lehet hogy ezt a blog-micsodát arra kéne felhasználni, hogy az ilyen és ehhez hasonló „alternatív” híreket tudjam hova írni... Alszok még erre párat, és inkább nem ígérek semmit.