• Az Epic Games Store nem árulta el, mi lesz a következő ingyenes játéka
  • Felbukkant egy kép, ami a következő három hetet mutatja

Sokan nem hitték el a pletykát, miszerint a Grand Theft Auto 5 lesz az Epic Games Store ingyenes játéka ezen a héten, végül azonban igaznak bizonyult - a digitális áruház szerverei nem is igazán bírták a terhelést az este folyamán. Úgy tűnik ráadásul, hogy az Epic nem áll le a nagy játékok sorával, ezúttal sem árulták el ugyanis, hogy mire számíthatunk a következő héten - most is csak egy "Mystery Game" felirat díszeleg a jövő heti ingyenes játék helyén, ami több mint gyanús.

Nemrég azonban felbukkant egy kép, amely ismét lebuktatni látszik a tervezett menetrendet - igaz, itt jóval bizonytalanabb a forrás, mint a GTA 5 esetében, ahol tulajdonképpen maga a Rockstar volt a hunyó néhány gyorsan törölt Twitter-bejegyzéssel.

pletyka-egs-200515.jpeg

Ha hihetünk a látottaknak, akkor a következő hetekben nem kisebb címek várnak ránk, mint a Civilization 6 (május 21.), a Borderlands: The Handsome Collection (május 28.) és az Ark: Survival Evolved (június 4.), melyeknek bizonyára szintén sokan örülnétek. Egyelőre azonban tessék óvatosan kezelni a híresztelést!