Army of Two: The Devil’s Cartel

  • Fejlesztő: Visceral Games
  • Kiadó: Electronic Arts
  • Megjelenés: március 28.
  • Platformok: PlayStation 3, Xbox 360
  • Tovább a játékadatlapra

Salem és Rios, a két kőkemény zsoldos ezúttal Mexikóba látogat, hogy vaspáncélba öltözve büntessék meg az ország rosszfiúit -- ez az ő olvasatukban annyit tesz, hogy ipari mennyiségű ólommal szenderítik jobblétre az alvilág tagjait. A játék történetének középpontjában egy drogháború áll, de persze nem a forgatókönyv az, amiért várni lehet a The Devil’s Cartelt. Sokkal fontosabb tulajdonsága a programnak, hogy szűnni nem akaró, adrenalinpumpáló akcióorgiát biztosít, harmadik személyben, akár egy barátunkkal együtt is. Újdonság, hogy acélmaszkjainkat teljesen személyre szabhatjuk, illetve, hogy akár B.o.B. és Big Boi bőrébe bújva is irthatjuk a gonoszt -- ha valaki nem tudná, rapsztárokról van szó, akik a játék zenei anyagában is közreműködnek. A The Devil’s Cartel egyébként csak konzolokra jelenik meg, a PC-sek ezúttal kimaradnak a jóból.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

LEGO City Undercover

  • Fejlesztő: TT Fusion
  • Kiadó: Nintendo
  • Megjelenés: március 28.
  • Platformok: Wii U

A Wii U egyik legjobban várt, már ismert exkluzív játéka egy amolyan fordított GTA, méghozzá a jól ismert, legós miliőben. Hősünk, Chase McCain beépített zsaru, akit elég kemény fából faragtak: nem esik nehezére helikoptereket, sportautókat, motorcsónakot vezetni, és mindent megtesz, hogy megállítsa LEGO City bűnözőit, legyen szó fogócskáról a felhőkarcolók tetején, vagy autós üldözésről a kockák világában. LEGO City hatalmas, szabadon bejárható metropolisz, melyben könnyű elbújni -- még szerencse, hogy a Wii U GamePaden nyomon követhetjük a gazfickók mozgását. A sztori küldetésein túl, melyek a város elzárt részein zajlanak, mellékfeladatokat is végrehajthatunk, extrákat gyűjthetünk, így összesítve 20-30 órát is bele lehet ölni az Undercoverbe -- legalábbis az eddig kiadott kevés újságírói teszt szerint. Sajnos PC-s megjelenés nem várható, bár egy 3DS-es butított portot megnéznénk.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Luigi’s Mansion: Dark Moon

Luigi nem épp az a hősködő típus. Eddig legalábbis rendre fivérére hagyta a hercegnők megmentését, és azt követő, boldog gombá… bulizást. Csakhogy a GameCube-on egyszer már szembe kellett nézzen démonaival, és úgy tűnik, a múlt kísértetei megint visszaköszönnek. A Luigi’s Mansion: Dark Moonban Luigi E. Gudd professzor segítségére siet, aki szellemek idomításával foglalkozik. Az ektoplazmatikus lények azonban valami miatt megkergültek, így most öt különböző kísértetkastélyban rémisztgetnek. Az olasz vízvezeték-szerelőre hárul a feladat, hogy Poltergust 5000-es szellemszívó-gépével összegyűjtse őket. A Dark Moonban komoly szerep jut a felfedezésnek, hisz alapvetően egy kalandjátékról van szó. S noha az alcím egy komor programot sejtet, valójában egy vicces, kedves alkotásról van szó, mely ráadásul kiválónak használja a 3DS képességeit. A grafika az eddig látott videók és képek alapján első osztályú, a szavatosságról pedig a négyfős multiplayer komponens gondoskodik. Kár, hogy Wii U-ra nem készül el, tekintve, hogy az első rész asztali konzolra jelent meg.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!
Te melyik játékot várod legjobban a 13. héten?
Nekünk a BioShock: Infinite a legvárósabb a heti felhozatalból. És neked?
A szavazáshoz bejelentkezés szükséges!
1 2